imah » jobs » video Editor

Bubuka proyék: Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Generasi Jaringan Kabugaran Beusi
location: New York NY US
Perusahaan produksi merdika anu sanés pangropéa pidéo anu berpengalaman pikeun dokumenter panjang-panjang ngeunaan tingkat juara kabugaran & atlit kakuatan / binaragawan.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!