imah » jobs » video Editor

Bubuka proyék: Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Generasi Jaringan Kabugaran Beusi
location: New York NY US
Perusahaan produksi merdika anu sanés pangropéa pidéo ngalaman pikeun dokumenter panjang-panjang ngeunaan binaraga. Padamelan Ieu Cocog Kanggo Saha Saha nyaéta:

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)