imah » jobs » Spesialis Produksi video

Bubuka proyék: Video Spesialis Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Delta Air Galur
location: Atlanta GA US
Pangalaman nyieun, ngahasilkeun, ngédit jeung ngatur eusi vidéo. Pangalaman sareng katerampilan dina eusi digital sareng vidéo prakték anu hadé ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)