imah » jobs » Spesialis Produksi video

Bubuka proyék: Video Spesialis Produksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Plorida Pergigian Florida & Bedah Oral
location: Lakeland FL US
Spesialis produksi pidéo kanggo Gutih Ayeuna. Ngalaksanakeun produksi video berbasis lapangan sareng operasi sadaya video sareng audio alat portabel;

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)