imah » jobs » Videographer / Redaksi

Bubuka proyék: Videographer / Redaksi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: 1128 Productions, LLC
location: Orlando FL US
Premiere Pro, Saatos Balukar, Media Encoder, Audition, Photoshop, sareng Illustrator anu gaduh pangalaman di Final Cut Pro, Davinci Resolve ogé host plugin…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)