imah » jobs » Videographer jeung Editor Video

Bubuka proyék: Videographer sareng Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: FinishVisionVR
location: Austin TX US
Ayeuna pidéo siap dipasang. Pertambangan 30 anu munggaran nyaéta nyaéta ngaliwatan eusi sareng ningali pidio. Ti dinya, kuring sareng anjeun bakal narik ide pikeun bagéan ti sarat…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)