imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Dzat Dewata Media
location: kaler Hollywood CA US
Dewa Sonic milarian videographer sareng editor anu berbakat sareng pangropéa. *. Godic Gods nyaéta perusahaan média kelas dunya kalayan fokus dina ngadukung masa depan…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)