imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Konsép Films LLC
location: Boston MA US
Kamaheran sareng software éditan sapertos Adobe Premier, Saatos Balukar & Photoshop. Kalayan rélatif sareng stamina pikeun ngerjakeun sababaraha jam - Ayasan tiasa lepas 5hrs.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)