imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Hiji outlet Big
location: Tinggi Rowland CA US
Ngagunakeun alat produksi sapertos kaméra pikeun produksi vidéo sareng moto poto, kalebet audio, kaméra, pencahayaan, sareng sanésna Plan, nyiapkeun, sareng ngatur pucuk.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)