imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Badan Pemasaran GoBeRewarded
location: pintonan CA US
Pangalaman nganggo parangkat lunak Adobe pikeun nyunting pidéo (Premier Pro sareng Saatos Balukar). Posisi ieu bakal tanggung jawab produksi video, ngawétkeun warna,…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)