imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Teknologi Shift3
location: Fresno CA US
Ngatur pra-produksi, produksi, sareng post-produksi édisi proyék video. Tetep caket kana tren panganyarna dina produksi video sareng cariosan.

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)