imah » jobs » Videographer jeung Editor

Bubuka proyék: Videographer jeung Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Teknologi Shift3
location: Fresno CA US
Ngatur pra-produksi, produksi, sareng post-produksi édisi proyék video. Tetep caket kana tren panganyarna dina produksi video sareng cariosan.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)