imah » jobs » Videographer / Video Editor

Bubuka proyék: Videographer / Editor Video


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Din Tai Fung
location: Arcadia CA US
InDesign, Illustrator, Photoshop, Lightworks, jsb. Videographer / Editor Video tanggung jawab pikeun ngarencanakeun, moto, sareng ngedit eusi video numutkeun…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)