imah » jobs » Videographer - Video Editor

Bubuka Proyék: Videographer - Editor Pidéo


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: The Garland Company, Nyarita
location: Cleveland OH US
Kaahlian anu diperyogikeun dina Adobe Creative Cloud ngawengku premiere Pro, After Effects, Photoshop, sareng Audition. Ngajaga alat pidéo, cahaya sareng audio;

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)