imah » jobs » Videographer / Video Editor

Bubuka proyék: Videographer / Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Santa Cruz CORE Kabugaran + Rehab
location: Santa Cruz CA US
Désain gambar panutup video dina Adobe Photoshop. Ngawangun sareng ngahirupkeun grafik gerak pikeun ningkatkeun eusi dina Adobe Saatos Balukar. Ieu mangrupikeun padamelan anu terpencil.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)