imah » jobs » Videographer / Video Editor

Bubuka proyék: Videographer / Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Grup Realty Christie
location: Westlake Désa CA US
Ngajalankeun kaméra pidéo sareng alat-alat anu berhubungan dina produksi sareng ngédit dokumenter video, program atikan, atanapi produk video sanésna sapertos…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)