imah » jobs » Videographer / Video Editor

Bubuka proyék: Videographer / Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Produk Pilihan Hadé
location: Tustin CA US
Kudu Biasa Saatos Balukar Balukar. Cahaya, moto, sareng ngédit pidio promosi produk / video papanggihan dina Adobe Premiere. Saha kami sareng naon anu kami lakukeun? *.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)