imah » jobs » Videographer / Video Editor

Bubuka proyék: Videographer / Video Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Labél Media Media
location: Brooklyn NY US
Saatos Balukar pikeun gerak grafik. Broadcast & format video online. Pangertian ahli tina versi édisi édisi panganyarna sapertos Adobe CC Saatos…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)