imah » jobs » Video / Poto Editor

Bubuka proyék: Video / Poto Editor


AlertMe

BVS Performance Leyuran
lokasi: Cedar Rapids IA US
A minimum na rohangan ngédit video opat taun 'sarta pangalaman desain grafis anu diperlukeun marengan gelar jajaka di produksi video, komunikasi, ...

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)