imah » wartos » VidOvation di 2019 NAB Tembongkeun

VidOvation di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

AVIWEST ​​4K na Multi-HD HEVC Video Encoding na IP Distribusi Stream 12G / 3G SDI Leuwih ti Internet Public na sélular
Di 2019 nu NAB Tembongkeun, VidOvation bakal demonstrate nu Emmy Award-unggul AVIWEST ​​HE4000 4K ultra HD (UHD) HEVC live encoder, anu ngandelkeun dina internét publik nyumbangkeun jeung ngadistribusikaeun video, kukituna nulungan pikeun ngaleungitkeun tinggi satelit harga. HE4000 nyaeta idéal pikeun pangiriman real-time di UHD live atawa HD eusi dina jaringan IP anu henteu diatur. Enkoder anu kompak, satengah-RU ngagabungkeun 10-bit sareng 4: 2: 2 HEVC énkode sareng generasi panganyarna téknologi AVIWEST ​​SafeStreams® pikeun nganteurkeun eusi video langsung ngalangkungan IP dina latency lemah sareng tingkat bit. Dina acara éta, datang bakal ningali HE4000 anu beraksi sareng vérsi panganyarna tina AVIWEST's StreamHub transceiver sareng decoder platform, anu nawiskeun fungsi rékaman sareng dekoding 4K UHD HEVC terpadu.

Pamaké bisa ngahontal kaayaan-of-nu-seni 4K na multi-HD Ékode video HEVC sareng distribusi IP kana jaringan sélulér ku ngagabungkeun HE4000 sareng anteneu aktip QUW CellLink AVIWEST, anu ngagaduhan opat modem sélulér internal anu nampilkeun efisiensi tinggi, widen antenés array. Dua antén sélular wideband sélulér aktif QUAD CellLink tiasa dihubungkeun kana port USB HE4000 pikeun transmisi nganggo jaringan sélulér anu kabeungkeut. QUAD CellLink nawiskeun tambihan konektipitas sélulér kana sadaya garis produk AVIWEST.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation-AVIWEST_HE4000.png
Poto caption: HE4000 Advanced 4K na Multi-HD HEVC Video Encoder

ABonAir Wireless Tumbu Anyar Hiji-of-a-Jenis Ultra-Low-Latency
Panyedia link video nirkabel ABonAir kasohor pikeun nyayogikeun latency anu handap pisan dina sistem nirkabel jarak jauh, performa tinggi, broadcast-grade, sareng VidOvation ayeuna ngagambarkeun produk ABonAir di Amérika Serikat. Solusi hiji-hiji-hiji ABonAir bakal nguntungkeun konsumén VidOvation dina olah raga, acara langsung, sareng rohangan pangumpulan berita, dimana kamungkinan tunduh anu panghandapna wajib, bari ngajaga kualitas pidéo anu luhur.

Di NAB, VidOvation bakal nunjukkeun tautan pidéo nirkabel ABonAir's - AB512 ™. Diwangun dina saluran radio dua arah antara pamancar sareng panarima, tautan pidéo nirkabel ABonAir nampi panarimaan anu leres pikeun masing-masing grup piksel, sahingga nyayogikeun transmisi anu mantap sareng dipercaya.

Utamana, sistem AB512 ngurangan latency mun ukur jeda 7-millisecond (ogé katelah subframe reureuh) pikeun sinyalna live acara, Productions multicamera, sarta sagala aplikasi sejenna nu latency dua ka genep pigura atawa milliseconds 30-90 nyaeta unacceptable. reureuh low nyandak crews ngahasilkeun nempokeun multicamera sarta hirup tanpa pikahariwangeun ngeunaan lag disababkeun ku lip singkronisasi atanapi operasi simultaneous tina sababaraha kaméra. Sistim nu nyadiakeun spéktrum RF analyzer anu otomatis milih na hops ka saluran RF pangalusna tanpa muterna saeutik tunggal, bari pilihan Pilihan channel manual anu idéal pikeun koordinasi frékuénsi dina acara ageung.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation_ABonAir-AB512-Transmitter.jpg
Poto caption: ABonAir Ultra-Low-Latency AB512 Video Link Wireless

VidOvation TV Apdet
Anyar pikeun 2019 nu NAB Tembongkeun nyaeta VidOvation TV, hiji perusahaan péngkolan-konci IPTV jeung sistem signage digital nu kiwari ngawengku integrasi pinuh ku eusi DirecTV. integrasi nu nyandak hiji tungtung-to-tungtung IPTV Sistim nu ngawengku DirecTV, manajemén hak-hak digital, video on demand, sarta video digital ngarekam kalawan streaming mun smartphone, tablet, pamaén desktop, mintonkeun, TV pinter, tur nyetel-luhur buleud.

VidOvation TV integrates kalawan sistem DirecTV COM3000 anyar, ngarojong nepi ka 138 saluran DirecTV. Sistem DirecTV COM3000 geus dirancang husus pikeun hotél sarta pamasangan perusahaan dimana aya anu peryogi keur solusi single-kawat pikeun sababaraha mintonkeun. Sistem COM3000 nawarkeun nepi ka 138 tuners dina sistem scalable nu nyokot nepi rohangan leutik dina rak peralatan. Nya nyieun sistem sirah-tungtung nu unggal TV bisa katala ka channel sorangan tanpa interfering kalayan TV lianna. The DirecTV COM3000 pinuh integrates kalawan perusahaan TV VidOvation IPTV jeung sistem signage digital keur sebaran TV hirup jeung video-on-demand sakuliah jaringan perusahaan anjeun mun desktops, TV, TV pinter, buleud diatur-luhur, alat nu bagerak, tablet, jeung lianna.

AVIWEST ​​PRO380 HEVC Bi-arah Video uplink via kabeungkeut sélular na IP
Emmy Award-unggul AVIWEST ​​PRO380 Series mangrupikeun generasi pangénggalna sistem uplink pidéo AVIWEST ​​anu paling portabel sareng ayeuna sayogi pikeun palanggan di Amérika Serikat Ngempelkeun énkoder sélulér H.265 / HEVC anu kabeungkeut kana desain anu pas, Seri PRO380 mawa tabungan bandwidth anu kuat pikeun hirup produksi video jauh - nganteurkeun tabungan dugi ka 30 persén dina data sélulér dibandingkeun sareng solusi HEVC sanés dina pasaran sareng tabungan 65 persén langkung tina solusi uplink H.264.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation_AVIWEST_PRO380.jpeg
poto caption: VidOvation - System AVIWEST ​​PRO380 Series Video uplink

Antelop Kamera Systems - pikeun Aplikasi High Speed-na Quality pangluhurna dina Wangun Factor pangleutikna
Sistem Kaméra Antelope ngahususkeun kana pamekaran kaméra mini sareng téknologi Imaging gancang-gancang pikeun pasar siaran, nyayogikeun solusi pikeun olahraga sareng produksi acara langsung ogé pilem pitur sareng dokumenter. Perusahaan nawiskeun kaméra siaran live pangleutikna, terpadu di dunya sareng 2K HDR di dunya: Antelope Femto, Antelope Nano, sareng Antelope Ultra 4K. Sistem Kaméra Antelope ogé kawéntar pikeun kaméra gancang-na paling leutik, Antelope Pico, anu nyayogikeun sudut pandang anu gerak anu lalaunan dina siaran langsung dina 4 pigura per detik dina asli HD, Bari sakaligus outputting sinyal 1080p50 / 60 via HD-SDI pikeun produksi televisi hirup.

Parusahaan Quote:

"Pasar saéstuna pemanasan pikeun produksi jarak jauh - saha waé ti stasiun TV lokal pangleutikna dugi ka jaringan pangageungna hoyong tiasa ngaliput carita nalika dimana waé kajantenan kumaha waé kaayaan. Solusi uplink sareng nirkabel VidOvation, berkat hubungan sareng AVIWEST ​​sareng ABonAir, ngamungkinkeun para kru produksi kéngingkeun gambar anu aranjeunna peryogikeun bari ngahemat jutaan satelit biaya kontribusi / distribusi. ”
- Jim Jachetta, Wapres eksekutif na lulugu perwira téhnologi, VidOvation

Ihtisar parusahaan:

VidOvation mangrupakeun panyadia anjog tina video, audio, sarta pangiriman data sarta sebaran sistim keur televisi siaran, olahraga, AV perusahaan, jeung pasar pamaréntah. Ngawengku kabeungkeut sélular, video nirkabel, video streaming, jejaring video, encoding, IPTV, Sistem komunikasi sarta-serat optik, solusi VidOvation ningkatkeun transmisi video ku nyoplokkeun frustrations of dropouts, latency, gangguan, noise, sarta isu kaamanan. VidOvation excels di nulungan klien na ngahijikeun solusi custom kana infrastruktur nu aya, kalawan kamampuhan pikeun nyugemakeun ampir sagala aplikasi atawa anggaran. Pausahaan manglaku kaahlian kabuktian daur hirup proyék lengkep - ti konsultan jeung manajemén proyék pikeun rékayasa jeung desain, mun jaminan na rojongan. Inpo ngeunaan kumaha VidOvation geus pindah video maju bisa kapanggih dina vidovation.com.
Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/VidOvation/190307VidOvation.docx

VidOvation
2019 NAB Tembongkeun
April 8-11
Booth C3205

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[email dijaga]%20is%20ready%20for%20the%202019%20%23NABShow.%20Visit%20us%20in%20Booth%20C3205%20-%20http://bit.ly/2VFo8Jx%[email dijaga]


AlertMe