imah » wartos » VidOvation di 2019 NAB Tembongkeun

VidOvation di 2019 NAB Tembongkeun


AlertMe

AVIWEST ​​4K na Multi-HD HEVC Video Encoding na IP Distribusi Stream 12G / 3G SDI Leuwih ti Internet Public na sélular
Di 2019 nu NAB Tembongkeun, VidOvation bakal demonstrate nu Emmy Award-unggul AVIWEST ​​HE4000 4K ultra HD (UHD) HEVC live encoder, anu ngandelkeun dina internét publik nyumbangkeun jeung ngadistribusikaeun video, kukituna nulungan pikeun ngaleungitkeun tinggi satelit harga. HE4000 nyaeta idéal pikeun pangiriman real-time di UHD live atawa HD eusi liwat jaringan IP unmanaged. The kompak, satengah-RU encoder ngagabungkeun 10-bit na 4: 2: 2 HEVC encoding jeung generasi panganyarna tina téhnologi AVIWEST ​​SafeStreams® pikeun nganteurkeun eusi video hirup leuwih IP di Latency bisa low ongkos bit. Dina pintonanana, datang bakal ningali HE4000 dina aksi kalayan versi panganyarna tina AVIWEST ​​urang StreamHub transceiver na decoder platform nu nawarkeun terpadu 4K UHD HEVC rekaman na decoding fungsi.

Pamaké bisa ngahontal kaayaan-of-nu-seni 4K na multi-HD HEVC video encoding jeung sebaran IP liwat jaringan sélulér ku ngagabungkeun antara HE4000 kalawan quad CellLink anteneu AVIWEST ​​urang aktif, nu boga opat modem sélular internal featuring hiji-efisiensi tinggi, wideband anteneu Asép Sunandar Sunarya. Dua quad CellLink aktif anteneu éksternal wideband sélular bisa plugged kana palabuhan USB nu HE4000 pikeun transmisi ngaliwatan jaringan sélulér kabeungkeut. The quad CellLink nawarkeun ditambahkeun konektipitas sélular ka sakabéh garis produk AVIWEST.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation-AVIWEST_HE4000.png
Poto caption: HE4000 Advanced 4K na Multi-HD HEVC Video Encoder

ABonAir Wireless Tumbu Anyar Hiji-of-a-Jenis Ultra-Low-Latency
panyadia link video nirkabel ABonAir nyaeta renowned pikeun nyadiakeun latency pisan low dina panjang-rentang,-kinerja tinggi, sistem wireless disiarkeun-grade, jeung VidOvation kiwari ngawakilan produk ABonAir di Amérika Serikat. ABonAir urang solusi salah-sahiji-hiji-jenis bakal nguntungkeun para nasabah VidOvation urang dina olahraga, acara live, sarta spasi newsgathering, dimana reureuh panghandapna mungkin nyaeta wajib, bari preserving kualitas video tinggi.

Di NAB, VidOvation bakal demonstrate andalannya video link nirkabel ABonAir urang - AB512 ™. Diwangun dina channel radio bidirectional antara transmiter jeung panarima, Tumbu video nirkabel ABonAir urang ngaku nu ditampa bener unggal grup tina piksel, sahingga masihan transmisi exceptionally mantap sarta dipercaya.

Utamana, sistem AB512 ngurangan latency mun ukur jeda 7-millisecond (ogé katelah subframe reureuh) pikeun sinyalna live acara, Productions multicamera, sarta sagala aplikasi sejenna nu latency dua ka genep pigura atawa milliseconds 30-90 nyaeta unacceptable. reureuh low nyandak crews ngahasilkeun nempokeun multicamera sarta hirup tanpa pikahariwangeun ngeunaan lag disababkeun ku lip singkronisasi atanapi operasi simultaneous tina sababaraha kaméra. Sistim nu nyadiakeun spéktrum RF analyzer anu otomatis milih na hops ka saluran RF pangalusna tanpa muterna saeutik tunggal, bari pilihan Pilihan channel manual anu idéal pikeun koordinasi frékuénsi dina acara ageung.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation_ABonAir-AB512-Transmitter.jpg
Poto caption: ABonAir Ultra-Low-Latency AB512 Video Link Wireless

VidOvation TV Apdet
Anyar pikeun 2019 nu NAB Tembongkeun nyaeta VidOvation TV, hiji perusahaan péngkolan-konci IPTV jeung sistem signage digital nu kiwari ngawengku integrasi pinuh ku eusi DirecTV. integrasi nu nyandak hiji tungtung-to-tungtung IPTV Sistim nu ngawengku DirecTV, manajemén hak-hak digital, video on demand, sarta video digital ngarekam kalawan streaming mun smartphone, tablet, pamaén desktop, mintonkeun, TV pinter, tur nyetel-luhur buleud.

VidOvation TV integrates kalawan sistem DirecTV COM3000 anyar, ngarojong nepi ka 138 saluran DirecTV. Sistem DirecTV COM3000 geus dirancang husus pikeun hotél sarta pamasangan perusahaan dimana aya anu peryogi keur solusi single-kawat pikeun sababaraha mintonkeun. Sistem COM3000 nawarkeun nepi ka 138 tuners dina sistem scalable nu nyokot nepi rohangan leutik dina rak peralatan. Nya nyieun sistem sirah-tungtung nu unggal TV bisa katala ka channel sorangan tanpa interfering kalayan TV lianna. The DirecTV COM3000 pinuh integrates kalawan perusahaan TV VidOvation IPTV jeung sistem signage digital keur sebaran TV hirup jeung video-on-demand sakuliah jaringan perusahaan anjeun mun desktops, TV, TV pinter, buleud diatur-luhur, alat nu bagerak, tablet, jeung lianna.

AVIWEST ​​PRO380 HEVC Bi-arah Video uplink via kabeungkeut sélular na IP
The Emmy Award-unggul AVIWEST ​​PRO380 Series nyaeta generasi panganyarna tina sistem video uplink kacida portabel AVIWEST ​​urang jeung ayeuna aya ka konsumén di AS bungkusan a encoder sélular pangalusna-di-kelas H.265 / HEVC kabeungkeut na pamancar kana desain kompak, Series PRO380 brings tabungan rubakpita kuat hirup produksi video jauh - delivering nepi ka 30 tabungan persén di data sélular dibandingkeun kalawan solusi HEVC sejenna dina pasar jeung nepi ka 65 tabungan persén leuwih solusi uplink H.264.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/VidOvation/VidOvation_AVIWEST_PRO380.jpeg
poto caption: VidOvation - System AVIWEST ​​PRO380 Series Video uplink

Antelop Kamera Systems - pikeun Aplikasi High Speed-na Quality pangluhurna dina Wangun Factor pangleutikna
Antelop Kamera Systems specializes di ngembangkeun kaméra mini jeung téhnologi Imaging-speed tinggi pikeun pasar siaran, nyadiakeun solusi pikeun olahraga jeung produksi acara live ogé fitur sarta dokumenter film. Pausahaan nawarkeun pangleutikna, 2K sadunya terpadu pinuh profésional sarta 4K setelan HDR siaran live kaméra: antelop Femto, antelop Nano, sarta antelop Ultra 4K. Antelop Kamera Systems oge well-dipikawanoh pikeun kaméra na pangleutikna-speed tinggi, antelop Pico, nu nyadiakeun stunning, perspéktif slow-motion dina siaran live di 350 pigura per detik dina asli HD, Bari sakaligus outputting sinyal 1080p50 / 60 via HD-SDI pikeun produksi televisi hirup.

Parusahaan Quote:

"Pasar estu Élmu sarta Téknik up for produksi jauh - dulur ti stasiun TV lokal pangleutikna ka jaringan panglegana hayang bisa nutupan megatkeun carita dimana wae aranjeunna lumangsung euweuh urusan naon kaayaanana. uplink jeung nirkabel solusi VidOvation urang, berkat partnerships kalawan AVIWEST ​​na ABonAir, anu nyieun eta mungkin keur crews produksi pikeun meunangkeun nembak maranéhna kudu bari nyimpen jutaan kana satelit waragad kontribusi / distribution ".
- Jim Jachetta, Wapres eksekutif na lulugu perwira téhnologi, VidOvation

Ihtisar parusahaan:

VidOvation mangrupakeun panyadia anjog tina video, audio, sarta pangiriman data sarta sebaran sistim keur televisi siaran, olahraga, AV perusahaan, jeung pasar pamaréntah. Ngawengku kabeungkeut sélular, video nirkabel, video streaming, jejaring video, encoding, IPTV, Sistem komunikasi sarta-serat optik, solusi VidOvation ningkatkeun transmisi video ku nyoplokkeun frustrations of dropouts, latency, gangguan, noise, sarta isu kaamanan. VidOvation excels di nulungan klien na ngahijikeun solusi custom kana infrastruktur nu aya, kalawan kamampuhan pikeun nyugemakeun ampir sagala aplikasi atawa anggaran. Pausahaan manglaku kaahlian kabuktian daur hirup proyék lengkep - ti konsultan jeung manajemén proyék pikeun rékayasa jeung desain, mun jaminan na rojongan. Inpo ngeunaan kumaha VidOvation geus pindah video maju bisa kapanggih dina vidovation.com.
Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Link kana Word Dok: www.wallstcom.com/VidOvation/190307VidOvation.docx

VidOvation
2019 NAB Tembongkeun
April 8-11
Booth C3205

Bagikeun eta on Twitter: twitter.com/intent/[EMAIL PROTECTED]%20is%20ready%20for%20the%202019%20%23NABShow.%20Visit%20us%20in%20Booth%20C3205%20-%20http://bit.ly/2VFo8Jx%[EMAIL PROTECTED]


AlertMe