imah » wartos » Crystal Visi ngirangan biaya nyieun grafik video sareng M-WEBKEY

Crystal Visi ngirangan biaya nyieun grafik video sareng M-WEBKEY


AlertMe

M-WEBKEY IP / SDI halaman utama konciCrystal Visi parantos ngenalkeun cara anyar anu unik pikeun ngalakukeun grafik siaran. Tinimbang ngagunakeun sumber video pikeun konci sareng eusian sinyal sapertos linier tradisional, dina Kaca utama M-WEBKEY tiasa ngonci halaman wéb kana aliran pidéo IP atanapi SDI - ngagunakeun kakuatan HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, XML sareng JSON pikeun nambihan téks sareng grafik dina layar ogé grafik ogé grafik anu didorong data canggih. M-WEBKEY parantos nyababkeun panyiar pikeun mikirkeun deui alur kerja grafikna. Dibandingkeun sareng keying linier tradisional, metoda anyar ieu pikeun ngéngingkeun biaya anu langkung murah (henteu peryogi generator karakter anu mahal atanapi PC grapik), nyayogikeun alur kerja anu langkung gampang (kalayan sumber video anu kirang tiasa dibahas), nyederhanakeun jaringan (halaman wéb nganggo sakedik pisan lebar band dibandingkeun sareng pidéo anu henteu dikomprés), ngagunakeun sumberdaya anu épisién (halaman wéb sareng program penyiar tiasa ngabagi grafik anu sami) sareng ngajantenkeun langkung gampang mendakan operator anu cocog (kalayan desain halaman wéb mangrupikeun kaparigelan umum). M-WEBKEY mangrupikeun aplikasi parangkat lunak anu ngajalankeun dina hardware prosésor média MARBLE-V1, kartu anu disimpen dina pigura Visi anu ngagaduhan prosésor CPU / GPU anu kuat sareng duanana sambungan antarmuka jaringan SDI sareng 10GbE IP.

nu M-WEBKEY ngamungkinkeun input video atanapi warna matte disetél salaku sumber tukang, kalayan halaman wéb anu ditangtoskeun nyayogikeun sumber payun payun ogé sinyal konci anu ngahartikeun lokasi grapik sareng transparansi. M-WEBKEY bakal ngajantenkeun halaman wéb dina résolusi anu leres sareng tingkat pigura pikeun sinyal vidéo teras konci gambarna kana video. M-WEBKEY ngadukung sadaya standar wéb kalebet HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX, XML sareng JSON. Naon waé pangaruh tiasa gampang didamel, kalebet téks anu diformat, logo puteran, tali téks gulung sareng timer countdown - samentawis data anu dinamis tiasa dianggo pikeun ngapdet eusi halaman wéb sareng ngahasilkeun grafik anu didorong data anu canggih sampurna pikeun olahraga, saluran kauangan sareng balanja. Halaman wéb tiasa diaksés jarak jauh - sareng dua sérver DNS anu sayogi ngalangkungan palabuhan panganteur jaringan 10GbE - atanapi tiasa disimpen sacara internal dina pigura Vision 3, kalayan panyimpenan anu tiasa diémbarkeun sayogi.

Keying halaman wéb gaduh seueur kauntungan. Mimiti éta langkung murah tina harga dibanding tradisional. Kusabab sinyal grafis sareng konci ieu tina halaman wéb, henteu peryogi perangkat karakter anu mahal atanapi PC grafik anu bakal dipikabutuh upami sumber video. Sakur sajumlah M-WEBKEY tiasa nurunkeun grafikna tina pelayan wéb anu sami - cocog pikeun sistem playout saluran saluran. Biaya ngarambat IP aya hubunganana sareng total bandwidth sareng halaman wéb nyimpen artos ku cara nganggo bandwidth anu kirang ti sinyal video anu henteu dikompromi - anu gaduh manfaatkeun tambahan pikeun ngajantenkeun jaringan langkung rumit. Keying halaman wéb ogé nyusun saluran kerja anu saderhana. Kalayan sinyal grafis sareng konci anu digabungkeun salaku hiji sumber, insinyur siaran ngan ukur ngagaduhan halaman wéb pikeun nyebarkeun tinimbang dua sinyal SDI atanapi IP - hiji kauntungan anu janten langkung nguntungkeun kalayan aplikasi multi saluran. Keying halaman wéb ogé ngenalkeun paningkatan efisiensi, sahingga siaran pésta nganggo sumber anu sami pikeun disiarkeun grafikna sapertos situs web upami diperyogikeun. Akhirna, éta gampang pikeun mendakan operator anu cocog. Rarancang halaman wéb mangrupikeun kapinteran anu henteu resep tinimbang grafik siaran operasi, kalayan gampang ngawangun halaman wéb nganggo parangkat lunak desain wéb standar gratis atanapi murah.

M-WEBKEY tiasa dianggo nganggo IP (SMPTE Video ST 2022 sareng ST 2110), kalayan SDI atanapi sareng duanana IP sareng SDI dina waktos anu sami. Pangrojongna pikeun sababaraha format sinyal masihan SDI anu paling gampang pikeun ngamutahirkeun IP, bari ogé ngajantenkeunana sampurna pikeun instalasi SDI sareng IP campuran ogé lingkungan IP atanapi SDI sapinuhna. Fungsi gateway M-WEBKEY tiasa dianggo pikeun ngahijikeun SDI kana lingkungan IP atanapi IP kana lingkungan SDI. Fungsionalitas tarjamahan IP kana IP na tiasa dianggo pikeun tarjamahan alamat jaringan, konvérsi protokol (antara format input sareng format output), unicast kana konversi alamat multicast sareng nyiptakeun firewall média. Aliran IP tiasa dipisahkeun sareng dijagaan ngalangkungan opat antarmuka jaringan 10GbE SFP + bi-directional. Éta kalebet ngabentuk patalimarga kaluaran sareng toleran kana sebaran paket input.

Dijelaskeun Diréktur Ngatur Crystal Vision, Philip Scofield: "M-WEBKEY ngabantuan palanggan pikeun mindahkeun langkung seueur prosés produksi pikeun sistem basis wéb anu umum sareng tetep ngajaga kualitas siaran pinuh pikeun arsitéktur dumasar IP sareng SDI. Éta cocog pikeun saha waé anu nyobian ngirangan biaya nyiptakeun grafik pidéo - tina penyiar alit sareng hiji saluran ka penyiar ageung kalayan seueur saluran spesialis. ”

Fitur mangpaat M-WEBKEY kalebet kamampuan pikeun luntur konci luhur sareng ka handap, pepelakan pikeun maksa daérah tukang atanapi latar, panyingkronisasi framestore, sapuluh pigura tina tunda video sareng monitoring status sinyal. Aya pilihan fléksibel tina pilihan parangkat lunak sareng kontrol pakulitan, kalebet parangkat lunak paramban wawasan VisionWeb Control sareng SNMP gratis.

Aplikasi software M-WEBKEY sayogi kanggo ngagaleuh ayeuna.

Dumasar dina Whittlesford deukeut Cambridge di Inggris sarta kalawan kantor di AS, kristal Visi nyadiakeun rupa-rupa pinuh ku panganteur na keyers tur mantuan transisi jalma ngaliwatan sauntuyan téknologi - ti SD nepi ka HD, ti HD ka IP sareng ti IP ka IP.

www.crystalvision.tv


AlertMe