imah » wartos » Vislink Technologies HCAM-ULRX Camera System Nawarkeun Pangalaman Pidéo Kalénangan Lemén Pangalaman Kaluarannah Ti Indéks

Vislink Technologies HCAM-ULRX Camera System Nawarkeun Pangalaman Pidéo Kalénangan Lemén Pangalaman Kaluarannah Ti Indéks


AlertMe

HACKETTSTOWN, NJ, MAY 23, 2019 - Vislink Technologies 'anyar low-latency HCAM 4K UHD pemancar sareng UltraRecessor (ULRX-LD) solusi kabel nirkabel nawiskeun kerangka tungtung-to-tungtung pikeun pigura siaran olahraga sareng aplikasi liputan acara hiburan utama. Nalika dianggo gawé bareng, solusi HCAM + ULRX anu meunang pangajén Vislink masihan kurang tina hiji kerangka latén nalika damel sareng kontén 4K, ngajantenkeun kaseueuran panghandapna, sistem kualitas pangluhurna di pasar.

"Minangka perusahaan munggaran anu ngaluncurkeun kerangka tunggal, tungtung-to-end latency di 4K, para nasabah urang tiasa nyiptakeun program live anu langkung immersive sareng pangaruh anu hadé pikeun pamirsa," saur John Payne, Présidén sareng COO of Vislink Technologies. "Kanggo produser acara, kamekaran dina UHD sareng program HDR, dipasangkeun sareng solusi kaméra nirkabel kabel pigura nirkabel tunggal Vislink, masihan kabébasan kreatif anu langkung ageung. Ayeuna tiasa dipotong sacara lancar dina antara kaméra resolusi UHD sareng kabel UHD pikeun bakal dilanjutan sapanjang siaran. "

Penghargaan HCAM pemenang anu meunang pangajén nyaéta pamancar nirkabel HEVC 4K UHD anu paling lega di pasar ayeuna. Éta ciri modul RF-ditukeurkeun pangguna sareng rangkaean kamampuan software, kalebet kamampuan HDR-siap. Éta dilengkepan modul SFP dual anu ngadukung quad 3 / 6 / 12G HD-SDI, HDMI jeung SMPTE 2022-6 IP antar muka. Kalayan pilihan pemasangan konfigurasi anu cocog pisan sareng antarmuka video intuitif, unit tiasa dipasang pikeun disiarkeun, ENG sareng kaméra kelas profésional séjén. Éta ogé dirancang sareng kontrol Wi-Fi sareng Bluetooth® via Android anu didedikasikeun sareng aplikasi ios. Salaku tambahan, unit ningalikeun kontrol kaméra anu terintegrasi sareng Vislink FocalPoint kasaluyuan sareng langsung-darmaga V-Lock sareng piring batré Anton / Bauer® sareng feed listrik integral. Vislink HCAM nampi modul plug-in frekuensi tangkas modul RF - ngamungkinkeun gampang nyebarkeunana dina pita frékuénsi anu béda-béda.

ULRX ngeusi kabutuhan pikeun katarimaan HEVC salaku bagian tina sistem pangiriman video anu épisién anu lebar pisan, tanpa berkorban kualitas gambar. Panarima serbaguna gaduh opat input UHF kalayan ngagabungkeun rasio maksimal, DVB-T sareng demodulasi LMS-T proprietary, kitu ogé kapabilitas ASI sareng IP. Cocog pikeun olahraga siaran sareng acara-acara utama kalayan kaméra nirkabel, ULRX mangrupikeun satengah-lebar 1RU, panarima sasis rackmount.

Ngeunaan Vislink Panyiaran

Vislink Technologies mangrupikeun pamimpin global dina pamekaran sareng distribusi solusi komunikasi maju. Didorong ku kaunggulan téknis anu kantos nyababkeun industri leuwih ti 50 taun, produk inovatif sareng solusi turnkey kami nyayogikeun konéksi dina lingkungan paling kuat dina produksi produksi global, militér sareng pamaréntah. Solusi kami kalebet hubungan komunikasi definisi tinggi anu dipercaya néwak, ngirimkeun sareng ngatur gambar acara langsung, kitu ogé sistem video anu aman anu ngadukung aplikasi-misi kritis. Kantor pusatna di Hackettstown, New Jersey, Vislink Technologies ngagaduhan langkung tina 70 patén-patén sareng pending aplikasi patén. Inpo langkung tiasa dipendakan di www.vislinktechnologies.com.


AlertMe