imah » jobs » Visual UI UX / Grafis / Desainer Digital

Bubuka proyék: Visual UI UX / Grafis / Desainer Digital


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Gambar anu Sampurna
location: Reno NV US
Belajar dina Illustrator, InDesign, Photoshop sareng ngatur file. Bagean-waktos (kamungkinan full-time saatos waktos). Usaha di lingkungan gancang.

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)