imah » wartos » Vitamin nyiptakeun hiji Karajaan És pikeun Coors Lampu

Vitamin nyiptakeun hiji Karajaan És pikeun Coors Lampu


AlertMe

logo vitaminstudio produksi Hybrid ngumbara jero desain anyar "édisi husus" kaléng dina kampanye anyar ti CommonGround.

CHICAGOâ € " vitamin Gambar transports pemirsa kana alam Asezare populata ku tumbling glaciers sarta katirisan cair dina dua anyar, bintik pinuh-animasi pikeun Coors Lampu.

Katimu ku Chicago agénsi Commonground, anu commercials ngenalkeun seniman-dirancang kaléng édisi husus disadiakeun pikeun waktos kawates.

Kahiji titik, Crevice, Muka ku kamera iinditan di speed hyper ngaliwatan hiji és Green Canyon gede pisan. A Fissure muka na batu gede tiris ngawitan digolongkeun ti langit. kaméra metot deui nembongkeun yén bentang beku sabenerna beungeut aluminium 12-oz anyar "meupeuskeun" pint.

"Simkuring estu resep resep nyiptakeun dunya dina sisi anu cetina", Nyebutkeun Diréktur Vitamin Creative Danny DelPurgatorio. “Kanggo Crevice, nu tempat kahiji kaluar tina gerbang, urang hayang mastikeun kami angkat badag dina skala, sacara visual. Sarta alatan titik ieu ngenalkeun pamakéna kana kampanye anyar, aya ogé kedah misteri anu di tukangeun ogé. "

Coors Lampu "Crevice"

Coors Lampu "Crevice"

Kaduana titik, ngeclak, Mangrupakeun pendekatan tibalik dina ngalanglang dunya makro. Dina tempat ieu, cair beureum jeung bulao digolongkeun tina langit sareng ngabitukeun kana laut tina kristal és, sateuacan kaméra ngajantenkeun deui mendakan "Santika" tiasa karya seni.

"Kanggo ngeclak urang hayang maénkeun kalayan defying gravitasi, "tatan DelPurgatorio. “Oriéntasi titik diputer nalika carita ngalaan. Urang tadi ti tim anu sami sareng anu dianggo dina dua tempat, ku kituna tangtangan éta didieu ngagancangkeun gears sareng katingal deui dina sagalana liwat lensa anu béda-béda, sacara harfiah sareng figuratively. Pamustunganana, damel dua tempat ieu ka kasuksésan nyaéta prosés kolaborasi di jero Vitamin sarta ogé parantosan réncang kami di Commonground. "

Vitamin Gambar spent dua bulan ngahasilkeun dua Iklan. 3D modeling ieu dipigawé dina Z-uyut, 3D animasi dina Maya, 3D VFX Houdini, Nuke Compositing.

Coors Lampu "netes"

Coors Lampu "netes"

Vitamin anu lokasina di 232 East Ohio Street, Chicago, Illionis 60611. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, nelepon 312.664.6683 atanapi mangga buka www.vitaminpictures.tv

sks

Klien: Coors Lampu

Agénsi: CommonGround, Chicago. Mark Graham, Diréktur Kreatif; Nan Zhao, Diréktur Kreatif Mitra; Austin Arnold, Diréktur Seni Mitra; Audrey Wojtonik, Produser.

Produksi: Vitamin. Danny DelPurgatorio, Diréktur Kreatif; Larissa Berringer, Produser Eksekutif; Sam Gierasimczuk, Desainer / 3D Generalist; Michael Siegel, Desainer / 3D Generalist; James Levy, desainer; Morgan Yakobus, desainer; Sebastian Larroude, Desainer; Marco Iozzi, desainer; Drew Parks, Modeling 3D; John Cook, 3D Lampu; Santosh Sailesh, 3D VFX Artist; Tim Sepulveda, Diréktur Téknis / Komposisi; Chris Beers, Nulis; Lauryn Grimando, Produser Mitra; Todd Beyer, Desain Sora; Michael Mason, Audio Insinyur

Tumbu: Crevice

ngeclak


AlertMe