imah » wartos » VITEC ka showcase inovasi dina panjagaan na pangintipan pikeun Militér jeung NKRI Kaamanan dina IDEX 2019

VITEC ka showcase inovasi dina panjagaan na pangintipan pikeun Militér jeung NKRI Kaamanan dina IDEX 2019


AlertMe

Nyanghareupan bentrok berkepanjangan, advancing kompetisi jeung ngaronjatna pajeulitna téhnologis, organisasi pertahanan Wétan Tengah anu dina tekenan kana ngagunakeun sistem leuwih efisien sarta ngaoptimalkeun waragad operasi maranéhanana. Salaku hiji pamimpin industri, VITEC bakal milu dina IDEX 2019 di Abu Dhabi mana bakal kalibet ku ministries pertahanan régional, pasukan pakarang sarta Sistem integrators ka alamat tantangan maranéhna nyanghareupan tur ningkatkeun maranéhna AKAL, panjagaan, pangintipan na situasional Kasadaran (ISR) kamampuhan.

Dijelaskeun kasusah pakait sareng delivering video aliran tina sawah, Nicolas Pons, VP Development Usaha Wétan Tengah di VITEC ngomong, "keterbatasan Bandwidth nu ngaluarkeun konci, sarta ieu utamana diucapkan di Wétan Tengah dimana topografi promotes reliance beurat kana satelit Tumbu. Beuki data nu dikirim, beuki Anjeun ngalaan diri kana pakét leungitna sarta data korupsi nu nyirorot ngaronjatkeun waragad operasi. VITEC'S solusi ngawenangkeun tingkat kacida luhurna tina komprési pikeun sinyal video tanpa ngahinakeun kualitas video pikeun operator. Hal ieu ngajadikeun pangiriman video kualitas luhur eupan hiji realitas sahingga konsumén urang mangtaun hiji kaunggulan taktis ".

Leuwih taun kamari, VITEC geus dua kali ka handap dina investasi na di Wétan Tengah jeung ieu nandaan penampilan kahiji parusahaan di IDEX. parusahaan bakal ngagunakeun ayana na nyorot na pasang encoder na decoder nu Fitur kamampuh streaming ti HD / Sumber video SD, sarta Analog / Digital. solusi ieu ngidinan skala real-time gambar cropping jeung video, teung Kasalahan Koreksi (FEC) streaming sarta fitur JITC-patuh kaluaran aliran.

VITEC bakal ogé hadir FITIS, tungtung-to-tungtung Motion Video (FMV) leyuran Full militer-grade na keur ngolah, archiving, indexing, Ngatur jeung disseminating taktis video ISR na kandungan metadata. solusi gancang-deployable Ieu nyandak pamaréntah jeung militér badan pikeun gancang ngolah sarta mangpaatkeun aset video hirup jeung dirékam pikeun nyieun actionable, real-time kecerdasan.

"Ambisi kami keur Wétan Tengah mangrupakeun pikeun ngadegkeun hubungan jangka panjang kalayan organisasi konci sakuliah duanana militer jeung industri jasa non-militer pikeun ningkatkeun pidangan pertahanan jeung kaamanan nasional di sakuliah wilayah Jawa Barat. Keur hijina paméran pertahanan internasional jeung konferensi di MENA, IDEX nyadiakeun platform idéal pikeun kami pikeun ngantebkeun sarta ngawangun on komitmen ieu, "ceuk Mr. Pons.

IDEX bakal dilaksanakeun di Center Abu Dhabi Nasional Pameran (ADNEC) ti 17th ka 21st Pébruari 2019. executives Top tina VITEC bakal hadir di stand parusahaan (A06 di Aula 1) sapanjang durasi pameran.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!