imah » wartos » Vitec Videocom acquires Autocue Grup Ltd

Vitec Videocom acquires Autocue Grup Ltd


AlertMe

Bury St Edmunds, UK: Oktober 7, 2014 - Di handap persetujuan ti Kompetisi & Pasar Otoritas, Vitec Videocom, Mangrupa division tina Vitec Grup purwakarta, geus réngsé mangrupakeun akusisi ti Autocue. deal ieu ngabentuk sabagian tina program strategis lumangsung parusahaan mawa rupa-lega tina solusi ka konsumén na.

"Urang ngahontal hiji perjangjian kondisional ka acquire Autocue dina April tur kiwari yén Kompetisi & Pasar Otoritas geus diberesihan deal, urang bisa pindah ka hareup kalawan integrasi," ceuk Matt Danilowicz, CEO, Vitec Videocom.

"Prioritas luhureun kami geus mastikeun yén éta tetep bisnis saperti biasa pikeun sakabéh para nasabah Autocue na Autoscript urang, bari nuluykeun pikeun investasi di bisnis jeung mulasara tingkat luhur jasa jeung kualitas produk," ditambahkeun Danilowicz. "Richard Satchell, CEO kiwari Autocue, bakal ngagabung tim di Vitec Videocom sarta kami kasampak maju ka anjeunna gawé bareng urang sangkan transisi ieu. "

acquisition bakal ngabantu pikeun mastikeun yén duanana Autocue na Vitec Videocom konsumén miboga aksés ka rentang broadest téknologi teleprompting na leyuran di pasar anu alamat sakabéh spéktrum syarat peuntas sagala aplikasi dina watesan ukuran na pungsionalitasna.


AlertMe