imah » wartos » Vizrt Milih Kartu Matrox X.mio5 Q25 kanggo Power Viz Engine 4

Vizrt Milih Kartu Matrox X.mio5 Q25 kanggo Power Viz Engine 4


AlertMe

MONTREAL, Quebec - Séptémber 13, 2019 - Matrox® Video dinten ayeuna ngumumkeun yén Vizrt, produsén perangkat lunak visual anu dihartikeun software (#SDVS) platform, parantos milih Matrox X.mio5 Q25 SMPTE Controller jaringan jaringan ST 2110 (NIC) pikeun kakuatan mesin Viz Engine 4. Generasi salajengna Vizrt'mesin grafis inti sareng platform komposit pidéo, Viz Engine 4 ngungkabkeun Matrox X.mio5 Q25 Kartu 25 GbE NIC pikeun ngaktifkeun video 4K multi-saluran anu teu aya hubungan kuring / O langkung tina 25 GbE kanggo studio maya anu canggih sareng studio modél régional sareng produksi kanyataanana.

Hadirin ti IBC 2019 tiasa ningali platform nyetir poto-nyata, grafik kanyataan anu ditambah dina The Big AR Sports Show, unggal dinten di Vizrt stan di Balé 7-7.B01.

Ngadamel deui set studio virtual, grafis kanyataan nambahan

Viz Engine 4 merevolusi kumaha susunan studio virtual sareng grafis kanyataanana nambihan dirancang, render, sareng digabungkeun sareng video langsung. Pipa grafik anu tiasa diprogramkeun gaduh padamelan berbasis fisik sareng katerangan global pikeun ngabantosan yayasanna, sareng pilihan sapertos refleksi sareng jerona lapangan anu masihan realisme tambahan. Samentawis éta kontrol Fusion Keyer énggal, anu ngamungkinkeun para pengguna pikeun neuleumkeun paméré anu sampurna kana lingkungan maya, masihan konci anu henteu saé pikeun hasil anu nyata-realistis.

Mesin grafis anu luar biasa pikeun alur kerja berbasis IP

Dirancang pikeun bukti ka hareup mangrupikeun ékosistem Viz Engine 4, mesin render pang anyarna nampi Matrox X.mio5 Q25 - kartu NIC anu ujung-ujung sareng video IP multi-saluran I / O ti HD ka 4K, konversi HDR multi-saluran dina kapal, sareng gerak adaptif de-interlacing, skala pristine, sareng mesin komposit anu kuat pikeun pamrosésan video 4K berkaditas tinggi. Diarsipkeun salaku video COTS sadar SMPTE ST 2110 NIC, Matrox X.mio5 Q25 ngirimkeun reliabilitas 24 / 7 sareng interoperabilitas anu dipikabutuh pikeun alat siaran, bari nawiskeun kalenturan sareng skalabilitas anu diharepkeun tina prasarana IP kalebet fungsionalitas tumpukan jaringan standar.

"Vizrt pohara senang ku palaksanaan anu lancar sareng suksés tina kartu Matrox X.mio5 Q25 NIC kana téknologi Viz Engine 4, "saur Gerhard Lang, Kapala Pegawai Téknologi di Vizrt. "X.mio5 Q25 desain papan pamotongan taneuh ningkatkeun kamampuan komposasi platform, ngamungkinkeun resolusi luhur saluran sareng resolusi HDR output, sareng masihan canggih SMPTE Pangrojong ST 2110, sahingga Viz Engine 4 janten platform siap-siap di pasar. "

"Évolusi na Vizrt's mesin grafik diteruskeun, sareng urang senang ningali Matrox SMPTE Kartu ST 2110 maénkeun peran penting dina kamekaran ieu, "saur Alberto Cieri, diréktur senior sales and marketing, Matrox Video. "Digawe ku Matrox X.mio5 Q25 pamimpin industri SMPTE ST 2110, IP, UHD, sareng dukungan HDR sareng kaahlian, Viz Engine 4 nguatkeun siaran, produser kontén, sareng wartawan pikeun ngajalajah desain unik sareng inovatif pikeun maksimalkeun poténsi penceritaanna. "

Matrox X.mio5 Q25 sareng jangkauan lengkep Matrox SMPTE Kartu ST 2110 NIC tiasa ditingali dina aksi di IBC 2019 ti Séptémber 13-17, nangtung 7.B15.

kira-kira Vizrt

Vizrt mangrupikeun panyadia utama alat pakakas carita visual visual anu ditetepkeun pikeun panyipta kontén média dina industri siaran, olahraga, digital sareng industri. Vizrt nawiskeun solusi dumasar-software dumasarkeun pasar pikeun real-time grafik 3D, playout video, studio automation, analisis olahraga, manajemén asét média, sareng alat cariosan wartawan. Langkung ti tilu miliar jalma ningali carita anu disarioskeun Vizrt palanggan sapopoé kaasup ti perusahaan média sapertos CNN, CBS, Néglasari, Fox, BBC, BSkyB, Langit Olahraga, Al Jazeera, NDR, ZDF, Star TV, Network 18, Tencent, sareng seueur deui. Vizrt mangrupikeun perusahaan global sareng beragam sareng karyawan langkung ti 700, operasi di kantor 30 di sakuliah dunya sareng nasionalitas 52, sareng ayeuna parantos ngagaduhan IP-perusahaan, video solusi anu didorong ku perangkat lunak langsung, NewTek. Vizrt nyaéta parusahaan telepon sacara pribadi-milik Countries Capital Dana VIII. Vizrt nyaeta toko mores, langkung saé carioskeun. www.vizrt.com

Ngeunaan Matrox Video

Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com/video


AlertMe