imah » diulas » Vizrt mundut Newtek pikeun ngabentuk Global Powerhouse!

Vizrt mundut Newtek pikeun ngabentuk Global Powerhouse!


AlertMe

Vizrt, Panyadia ngarah di dunya tina parabot storytelling visual keur Birokrat eusi media, geus kaala NewTek, Pamimpin dunya di IP-
dumasar, solusi produksi video live software-disetir. akuisisi nu nyiptakeun pausahaan panggedena di
disiarkeun spasi anu dedicated ka sangkan produksina video dumasar IT. Tujuanana nyaéta sangkan mungkin
pikeun jalma pikeun ngabejaan carita maranéhanana maké video, boh nu sipatna a nak dina kelas atawa penyiar nagara golongan-1.

Pausahaan nu digabungkeun muncul salaku gaya nyetir di transisi ka video IP pikeun ngahasilkeun hirup kalawan
NDI ® na SMPTE 2110, kalawan unggal porsi pangabutuh béda. parusahaan bakal nganteurkeun fléksibel tungtung-to-tungtung
workflows pikeun sakabéh tingkat produksi jeung produk jeung jasa software basis keur media, olahraga,
hiburan, atikan, perusahaan, sareng esports.

"Kombinasi organisasi urang ngidinan urang ngudag visi gabungan kami produksi video software basis,
leveraging kakuatan sarta kalenturan tina komputasi jeung sistem basis IT, " ceuk Michael Hallén, Vizrt
CEO. "Bisnis The digabungkeun bakal diposisikan kacida alusna pikeun nganteurkeun sistem turnkey nu masihan kreatif
kakuatan pikeun sagala organisasi nu boga ambisi pikeun ngahasilkeun kandungan pikeun sagala platform kaluaran ".

Kombinasi nu mangrupakeun cocok sampurna.
1. téhnologi software basis lawanna éta nyiptakeun hiji workflow tungtung-to-tungtung keur tumuwuh teh
pasar kreasi eusi.
2. A kumawula ka tumuwuh nyoko, kakuatan, sareng diakses tina téhnologi IP pikeun sakabéh pasar.
3. A jaringan channel berharga di tempat, éta bakal nguntungkeun tina nyokot portopolio lega produk pikeun
konsumén.
4. Pausahaan anyar ngagabungkeun benak cemerlang nu nimukeun protokol NDI jeung
innovators nu nimukeun real-time grafik template-disetir. Pausahaan bakal R & amp; D fokus
kalayan visi nyadiakeun téhnologi video software basis anu mangrupa yayasan teh
kahareup industri media.

"Nyandak Kauntungannana komputasi, software, sarta teknologi jaringan sangkan video langkung diakses,
jeung senang mun nyieun geus salawasna geus NewTek'S misi. parobahan ieu geus revolutionized carita jalan
anu ngawartoskeun sakuliah dunya, sahingga saha nyieun jeung babagi hiji acara, " ceuk Dr Andrew Palang, Presiden & amp;
CTO tina NewTek. "The parabot tina dua pausahaan urang geus ngalarti revolusi-ti video kids di
ruang kelas, kaulinan liga saeutik, tur web nempokeun, ka tingkat pangluhurna siaran, warta jeung olahraga.
Pausahaan digabungkeun ngawakilan salah sahiji parobahan paling disruptive keur industri video dina dasawarsa,
Tapi gawang tetep sarua-ngawangun dunya anyar téhnologi video IT basis tumuwuh dina
ngahontal jeung dampak keur saha jeung carita babagi ".

Sareng misi pikeun unleash kakawasaan storytelling ngaliwatan video pikeun sarerea, pausahaan digabungkeun téh
komitmen ka kreasi parabot produksi video diaksés pikeun sakabéh pasar, bari mastikeun lancar
transisi tina broadband tradisional kana fleksibilitas tina video IP.

Michael Hallén, Présidén ayeuna & amp; CEO Vizrt, Bakal ngakibatkeun bisnis. Dr Andrew Palang, ayeuna
Presiden & amp; CTO tina NewTek, Bakal nganggap peran salaku Présidén Panalungtikan & amp; Ngembangkeun tina
digabungkeun parusahaan.

Duanana pausahaan bakal presenting ka konsumén, mitra terus pencét di NAB dina Minggu 7th April di
Las Vegas Konvénsi Center North Aula. The NewTek customer jeung pasangan acara bakal ngamimitian di
5: 30 pm sarta kaasup sési panel, ngobrol sareng NewTek'S Dr. Andrew Palang sarta inuman wilujeng sumping.

kira-kira Vizrt
Vizrt nyaeta panyadia ngarah di dunya tina parabot storytelling visual keur Birokrat eusi media dina siaran teh, olahraga,
digital sarta esports industri. Vizrt nawarkeun solusi software basis keur real-time grafik 3D-watesan pasar, video
playout, automation studio, analisis olahraga, manajemén asset media, sarta carita wartawan parabot.
Leuwih ti tilu milyar jalma lalajo carita ngawartoskeun ku Vizrt konsumén sapopoé kaasup ti pausahaan media sapertos
sakumaha CNN, BPS, Néglasari, Fox, BBC, BSkyB, pokna Olahraga, Al Jazeera, NDR, ZDF, Star TV, Network 18, Tencent, sarta
loba deui. Vizrt nyaéta parusahaan global jeung rupa-rupa kalawan leuwih 500 pagawé, operasi di kantor 30 di sakuliah dunya.
Vizrt nyaéta parusahaan telepon sacara pribadi-milik Countries Capital Dana VIII. Vizrt nyaeta kakuatan kreatif dijieun gampang.

kira-kira NewTek
Salaku pamimpin di téhnologi video IP, NewTek ieu transforming jalan jalma nyieun televisi jaringan-gaya
Eusi jeung bagikeun eta ka sakuliah dunya. Ti kajadian olahraga, dumasar-Web Obrolan nempokeun, hiburan hirup, ruang kelas,
jeung komunikasi perusahaan, mun ampir sagala tempat urang hoyong Anjeun poto sarta nyebarkeun vidéo hirup, urang masihan kami
konsumén daya tumuwuh audiences maranéhanana, merek na usaha gancang ti kantos sateuacan.
Klién ngawengku: New York raksasa, NBA Liga Kamekaran, Fox News, BBC, NHL, Nickelodeon, BPS Radio,
ESPN Radio, Fox Olahraga, MTV, TWiT.TV, AS kiwari, Departemen NKRI Kaamanan (DHS), Nasional
Aeronautics na Spasi Administrasi (NASA), sarta leuwih ti 80% tina AS Fortune 100.

  • NDI, TriCaster, TalkShow, 3Play, LightWave 3D, sarta Broadcast pikiran nu dagang tina didaptarkeun NewTek, Inc.
  • MediaDS, LightWave, ProTek, LivePanel, LiveGraphics, sarta ProServ mangrupakeun mérek jeung / atawa tanda jasa tina NewTek, Inc.
  • Sadaya produk séjén atawa ngaran merk disebutkeun mangrupakeun mérek dagang atawa mérek dagang kadaptar ti Panyekel bogana.

AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!