imah » wartos » VMP Showcases Popular DVR Lockbox pikeun Aplikasi Mobile / Rackmount di 2019 ISC Kulon

VMP Showcases Popular DVR Lockbox pikeun Aplikasi Mobile / Rackmount di 2019 ISC Kulon


AlertMe

STEVENSVILLE, Md., Feb. 11, 2019 - Video Gunung Produk (videomount.com), Panyadia anjog tina ningkatna solusi pikeun siaran, kaamanan, komérsial, CI, padumukan, jeung pasar audio / video pro, aya reueus ngembarkeun eta bakal showcase nu populér DVR-MB1 Mobile / Rackmount DVR Lockbox salila ISC West 2019 diayakeun di Las Vegas, Nev. ti April 10-12 di Sands Expo jeung Konvénsi Center, stan #1046. The DVR-MB1 boga MSRP tina $ 236.95.

"The DVR-MB1 mangrupa alternatif pikeun urang populér DVR-LB1 na lockboxes DVR-LB3 DVR," dipedar Keith Fulmer, presiden Video Gunung Produk. "The DVR-MB1 geus dirancang husus pikeun katengtreman pikiran jalma anu merlukeun kalenturan of DVRs mahluk boh portabel atanapi rak dipasang dina setélan nu bisa jadi rawan maling atawa vandalisme. The DVR-MB1 oge solusi sampurna pikeun siaran jauh, fleets angkutan atikan, sarta responders munggaran pilari ngajaga inpormasi sénsitip anu bisa disimpen dina alat rekaman mobile ".

Numutkeun Fulmer, luhur-tungtung éléktronika geus jadi pokok dina kaamanan dinten ieu, institusional, sarta marketplaces komérsial. Salaku ieu téknologi mahal jeung alat, kaasup DVRs, neangan imah di setélan beuki loba komérsial sarta profésional, ukuran kaamanan tambahan perlu dibawa ka nanggungkeun ka kantor asuransi éléktronika ieu teu disiksa atanapi dipaling tanpa compromising fungsionalitas unit sarta portability.

fitur tambahan tina lockbox VMP DVR-MB1 ngawengku:

  • dimensi interior 17 "W x 13.8" D x 3 "H
  • Lockbox nyaeta mountable on opat sisi pikeun aplikasi mobile
  • Rak mountable ku sakabéh jangkungna 2 RU (3.5in.)
  • Ningkatna strips kaasup pikeun DVR dina aplikasi mobile
  • tutup removable diamankeun ku hardware buktina tamper
  • kipas tunggal kaasup jeung ningkatna lokasi nepi ka opat fans (DVRMB1FAN)
  • Konci dikonci hinged panto hareup
  • Sababaraha vents kalawan blocker curhat removable pikeun manajemén termal aktif atawa pasif
  • Hideung statik bubuk tahan jaket finish

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.videomount.com atawa tol panggero bébas 877-281-2169. Lamun perlu mantuan milih bener Gunung pikeun aplikasi anjeun, coba éta VideoMount ™ -Finder di www.chooseamount.com.

Ngeunaan Video Gunung Produk

Video Gunung Produk (VMP) mangrupakeun panyadia anjog tina ningkatna solusi keur A / V, komunikasi jeung kaamanan industri saprak 1994. produk VMP konsistén nawarkeun desain panganyarna dina kaamanan sarta kalenturan, sadaya dina hiji nilai beredar. kurban produk VMP urang terus tumuwuh ku nambahkeun sistem ningkatna ka alamat bagéan tumuwuh di sakuliah loba pasar.

VMP geus jadi parusahaan sistem ningkatna tina pilihan pikeun professional sarta konsumén maranéhna madhab. Sadaya produk geus direkayasa keur na dipasang kalawan kapercayaan dina rébuan residences, usaha, hotél, réstoran, sakola, rumah sakit, imah ibadah jeung kaamanan aplikasi sakuliah dunya. VMP prides sorangan dina nyadiakeun produk pangalusna di industri jeung ku ngarojong pamadegan produk kalawan professional pangaweruh anu ngarti yén "rojongan" nyaéta inti bisnis urang.

# # #


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!