imah » Lahirna eusi » VR nyukcruk? Tingali ka Free-d2 ku Shotoku! #IBC2015

VR nyukcruk? Tingali ka Free-d2 ku Shotoku! #IBC2015


AlertMe

Sangkan generasi saterusna sistem tracking maya ku Shotoku bakal debut @IBC2015! nu Gratis-d2 brings generasi anyar nyukcruk sistem anu teu merlukeun alat encoder fisik napel sumbu pindah pangrojong kaméra urang! Sistem pinter anu dumasar kana algoritma canggih dimekarkeun dina BBC urang Panalungtikan sarta Pengembangan puseur dunya-renowned. The Free-d2 migunakeun spidol siling basajan nu persis nangtukeun posisi pasti sarta orientasi tina kaméra studio. Sistim nyadiakeun kacida akurat tur terus referenced (ie mutlak) tracking posisi. Narikna, Free-d2 boga konsep imah atawa rujukan point of mana kaméra kasebut diposisikan - Sistim nu instan weruh lokasi pasti sarta orientasi dina sakabéh sumbu 8. data tracking posisi pinter ieu pernah drifts, euweuh urusan sabaraha belah kompléks atawa jam operasi kaméra geus ditanggung.

Shotoku Free-d2 Kamera CloseupThe leutik Gratis-d2 kaméra dipasang kana kaméra siaran, sedengkeun, teu ngaganggu di operasi, sarta terus RSS aréa grid cahaya mana spidol nu diposisikan. Ngabogaan kaméra Free-d2 napel langsung ka kaméra hartina sagala jenis pangrojong kaméra bisa dipaké, kaasup Steadicam atawa malah kaméra handheld! The spidol béaya rendah dijieun tina bahan reflective basajan tur bisa ditempatkeun mana dina grid studio cahaya atawa siling area- pisan tiis! Sakali hiji calibration studio awal dilumangsungkeun, sistem ilaharna moal pernah merlukeun calibration deui. Dina pamakéan, kaméra Free-d2 ukur perlu ningali sakeupeul spidol keur ngitung Shotoku Free-d2 kaméra jeung spidolnu akur tina kamera, jadi obstructions kayaning lampu atawa alat-alat siling-dipasang séjén anu henteu halangan pikeun operasi.

"Urang cinta IBC, sarta salawasna Tujuan nempatkeun babarengan hiji rentang impressive of demonstrasi nyadiakeun sabenerna leungeun-on pangalaman keur loba nu datang urang tingali", nyebutkeun James Eddershaw, diréktur jualan Shotoku UK. "Dina ieu taun 70th kami, kami utamana bungah bisa némbongkeun sababaraha produk anyar sakuliah lingkup manual, sistem tracking robotic na VR, sarta Kaula yakin yen sagala nu datang, jenis naon sistem rojongan kaméra maranéhna keur néangan, bakal manggihan hal anu cocog syarat maranéhna "

ogé, Shotoku ogé bakal showcase garis miboga robotic pan & Dengdekkeun huluna jeung kombinasi drive jangkungna kaasup TG-18 / TI-12 na TG-27 / Ti-11 barengan sistem canggih kontrol kaméra robotic TR-XT; Sistem Manajemén orchestra Kamera pikeun sistim TV parleméntér; huluna SX300 na SG900 jeung TP-200VR studio titincakan. nganjang Shotoku Siaran Systems di IBC2015 di Aula 11 stan 11.F40

ibc_logo15_large

kira-kira Shotoku siaran Systems

SHOindexShotoku Siaran Systems mangrupa pamimpin internasional di pabrik jeung pamasaran rupa-rupa pinuh produk rojongan kaméra kalawan tekenan kana pedestals manual tur robotic na huluna pan / Dengdekkeun keur industri siaran televisi. Kompeni ogé nyadiakeun sistim kaméra robotic sanggup interfacing kalawan parabot pihak-katilu. Ngadegkeun salaku hiji teguh design rékayasa specializing dina mékanika canggih jeung sistem kontrol éléktronik, Shotoku mertahankeun markas di Jepang jeung kantor di Staines, UK sarta Torrance, CA. Sistem kaméra robotic parusahaan nu dirancang, dimekarkeun tur dijieun di Sunbury, Inggris. Kanggo inpo nu salajengna: www.Shotoku.tv


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019