imah » Lahirna eusi » VR nyukcruk? Tingali ka Free-d2 ku Shotoku! #IBC2015

VR nyukcruk? Tingali ka Free-d2 ku Shotoku! #IBC2015


AlertMe

Sangkan generasi saterusna sistem tracking maya ku Shotoku bakal debut @IBC2015! nu Gratis-d2 mawa generasi anyar sistem pelacakan anu henteu meryogikeun alat encoder fisik anu napel kana sumbu gerak kaméra! Sistem pinter didasarkeun kana algoritma canggih anu dikembangkeun dina pusat Panilitian sareng Pangembangan anu terkenal di dunya. Free-d2 ngagunakeun spidol siling saderhana anu persis nangtukeun posisi sareng orientasi pasti tina kaméra studio. Sistem nyayogikeun posisi anu akurat pisan sareng sacara teras dirujuk (nyaéta mutlak). Anu matak, Free-d2 teu ngagaduhan konsep bumi atanapi titik rujukan dimana kaméra diposisikan - sistem langsung terang lokasi sareng orientasina anu pas dina sadaya 8 poros. Data pelacakan posisi pinter ieu henteu pernah kumalayang, henteu paduli sabaraha gerakan rumit atanapi jam operasi kaméra parantos kajantenan.

Shotoku Free-d2 Kamera CloseupThe leutik Gratis-d2 kaméra napel dina kaméra siaran, padahal, éta henteu ngaganggu operasi, sareng teras-terasan ningali area grid lampu dimana spidol diposisikan. Ngagaduhan kaméra Free-d2 anu dipasang langsung kana kaméra ngandung hartos yén sagala jinis dukungan kaméra tiasa dianggo, kalebet Steadicam atanapi bahkan kaméra genggem! Tanda béaya rendah didamel tina bahan réfléksi anu saderhana sareng tiasa ditempatkeun di mana waé dina kotak lampu studio atanapi area langit-langit pisan tiis!  Sakali kalibrasi studio awal dilaksanakeun, sistem biasana moal meryogikeun kalibrasi deui. Di anggo, kaméra Free-d2 ngan ukur kedah ningali sababaraha spidol kanggo ngitung Shotoku Free-d2 kaméra jeung spidolnu akur tina kamera, jadi obstructions kayaning lampu atawa alat-alat siling-dipasang séjén anu henteu halangan pikeun operasi.

"Urang cinta IBC, sarta salawasna Tujuan nempatkeun babarengan hiji rentang impressive of demonstrasi nyadiakeun sabenerna leungeun-on pangalaman keur loba nu datang urang tingali", nyebutkeun James Eddershaw, diréktur jualan Shotoku UK. "Dina ieu, taun ka-70, kami resep pisan nunjukkeun sababaraha produk anyar dina kisaran sistem pelacakan manual, robotic sareng VR, sareng kuring yakin yén sadaya tamu, naon waé sistem pendukung kaméra anu aranjeunna milari, bakal mendakan anu cocog sareng saratna ”

ogé, Shotoku ogé bakal nunjukkeun garis robotic pan & tilt sirah sareng kombinasi drive jangkung kalebet kombinasi TG-18 / TI-12 sareng TG-27 / Ti-11 disamping sistem kontrol kaméra robotic TR-XT canggih; Sistem Manajemén Kaméra Orchestra pikeun sistem TV Parlemén; Huluna SX300 sareng SG900 sareng tunjang studio TP-200VR. Didatangan Shotoku Siaran Systems di IBC2015 di Aula 11 stan 11.F40

ibc_logo15_large

kira-kira Shotoku siaran Systems

SHOindexShotoku Siaran Systems mangrupa pamimpin internasional di pabrik jeung pamasaran rupa-rupa pinuh produk rojongan kaméra kalawan tekenan kana pedestals manual tur robotic na huluna pan / Dengdekkeun keur industri siaran televisi. Kompeni ogé nyadiakeun sistim kaméra robotic sanggup interfacing kalawan parabot pihak-katilu. Ngadegkeun salaku hiji teguh design rékayasa specializing dina mékanika canggih jeung sistem kontrol éléktronik, Shotoku mertahankeun kantor pusatna di Jepang kalayan kantor di Staines, UK sareng Torrance, CA. Sistem kaméra robotic Perusahaan didesain, dikembangkeun sareng didamel di Sunbury, Inggris. Kanggo inpormasi salajengna: www.Shotoku.tv


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)