imah » diulas » Viz Vectar Plus: Nyayogikeun Produksi Tanpa Batas

Viz Vectar Plus: Nyayogikeun Produksi Tanpa Batas


AlertMe

Viz Vectar Plus mangrupikeun perangkat lunak basis IP anu éksklusif, anu nyayogikeun solusi produksi langsung ka penyiar utama sareng panyadia kontén média dimana waé. Pangguna ayeuna tiasa ngalih, nyampur, sareng ngahasilkeun sagala jinis produksi langsung pikeun tipi, Internét, sareng distribusi sélulér bari ngaleungitkeun "wates tradisional" format média, I / O, saluran, sareng pangiriman. Viz Vectar Plus nyayogikeun gaduh kakuatan pikeun nganteurkeun pilihan konfigurasi tina lingkungan di-premis atanapi di-Cloud sareng ngagaduhan kamampuan pikeun beroperasi dina rupa-rupa infrastruktur sistem.

Nyambungkeun Telepon Sambungkeun kaasup kana Viz Vectar Plus, sareng ngerjakeun sadaya aplikasi panggero pidéo utama sapertos, Skype ™, MS Teams ™, Zoom Meetings ™, Discord ™, sareng seueur deui. Kaistiméwaan platform nyaéta Live Call Connect nyiptakeun panelepon konpérénsi kana sumber pidéo anu misah, henteu paduli platform, pikeun nganteurkeun pilihan kreatif anu teu kaétang, anu mana waé penyiar atanapi panyadia kontén média tiasa dianggo pikeun matérial produksi anu langkung dinamis sareng kinerja.

"Viz Vectar Plus leres-leres didamel pikeun juru dongéng visual jaman ayeuna anu mendakan cara baheula anu langkung kuno, sesah, sareng ngalarang biaya. Ku nyayogikeun istilah anu fleksibel, palanggan tiasa nyiptakeun langkung seueur kontén kualitas,
bébas tina biaya payun-payun normal, ” saur Daniel Nergard, presiden Vizrt Global. "Live Call Connectvery kalayan gampang muka langkung seueur cara pikeun langkung seueur palaku dina carita, henteu paduli tempatna
atanapi karesep aplikasi. "

Premiering di Viz Vectar Plus nyaéta Sambungkeun Audio, penyuluhan anu luar biasa ieu ngagunakeun téknologi NDI anu ngaitkeun sadayana babarengan. Aliran karya audio ngamungkinkeun campuran audio sareng pamrosésan audio sacara virtualisasi pikeun ningkat kalenturan. Fungsi Éntri ulang sistem énggal ngamungkinkeun sababaraha versi tina program anu sami anu tiasa ngatur babandingan, résolusi, sareng grafik anu béda kalayan kaluaran sakaligus. Fitur ieu ngagaduhan pamuter média internal, rekaman, streaming, audio, sareng kontrol grafis, éta Viz Vectar Plus padamelan ku perangkat keras komputer standar sareng infrastruktur jaringan sareng konéktipitas IP anu ngamungkinkeun studio, kampus skala ageung sareng fasilitas perusahaan pikeun nyumponan paménta. Sumber pidéo IP ampir teu aya watesna kalebet SMPTE 2110, NDI, SRT, RTMP, RTP, HTTP, SRC, tiasa diaksés sareng dianggo sakaligus, nyayogikeun konéktipitas sareng sadaya jinis alat média, kalebet aplikasi NDI® | HX Camera anu sayogi pikeun telepon pinter.

Bedah na kasadiaan

Viz Vectar Plus ngamungkinkeun kalenturan komérsial sareng aksés pikeun lingkungan pangguna naon waé, sareng tiasa ogé gancang dikintunkeun unggal bulan. Rencana dibanderol ti $ 2,995 USMSRP per bulan. Mangsa kontrak minimum nyaéta sabulan. Viz Vectar Plus bakal sayogi dimimitian di Oktober 2020. Harga internasional tiasa bénten-bénten.

*CATETAN: Aksés Live Call Connect kalebet gratis pikeun istilah kontrak awal pikeun sadaya pesenan Viz Vectar Plus anu dilakukeun sateuacan 31 Désémber 2020.

kira-kira Vizrt:
Vizrt, singget pikeun Visualisasi dina Real-Time atanapi Visual Artist, nyaéta perusahaan Norwegia anu nyiptakeun produksi kontén, alat manajemén sareng distribusi kanggo industri média digital. Vizrt mangrupikeun panyadia alat visual pikeun dunya anu utama pikeun panyipta eusi média dina industri siaran, olahraga, digital sareng esports. Vizrt nawarkeun solusi dumasar-parangkat lunak nangtoskeun pikeun grafik 3D real-time, playout video, automation studio, analisis olahraga, manajemén aset média, sareng alat carita wartawan. VizrtJanjina nyaéta pikeun nguasai kompleksitas sareng ngamaksimalkeun kreativitas. Langkung ti tilu milyar jalma nonton carita anu dicarioskeun ku Vizrt palanggan sapopoé kaasup ti perusahaan média sapertos CNN, CBS, Néglasari, Fox, BBC, BSkyB, Sky Sports, Al Jazeera, NDR, ZDF, Network 18, Tencent, sareng seueur deui. Vizrt mangrupikeun bagian tina Vizrt Kelompok sareng mérek adina, NewTek sareng NDI®. Vizrt nuturkeun tujuan tunggal Grup ieu; carita anu langkung, langkung nyarios. www.vizrt.com

 

 


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!