imah » wartos » Warsawa Universitas invests dina téhnologi HD milih server siaran pelaksana PBT EU urang -

Warsawa Universitas invests dina téhnologi HD milih server siaran pelaksana PBT EU urang -


AlertMe

PBT EU & teknologi 4Visions pasangan dijieun sacara gembleng anyar HD sistim -

Universitas Warsawa milih rentang server pelaksana disiarkeun PBT EU pikeun kamampuhan playout

Universitas Warsawa geus dijadikeun move pikeun ngamutahirkeun Department Jurnalisme -na pikeun HD. PBT EU, barengan téhnologi 4Visions pasangan disebut dina nyieun sagemblengna anyar virtual HD studio. The shift signifikan ti SD ayeuna geus disadiakeun aranjeunna kalayan kamampuhan motong-ujung di playout, rékaman jeung sawangan playback maké rentang server siaran pelaksana PBT EU jeung 4Visions pamasangan.

4Visions manajer akun konci Wojciech Łazuk na spesialis teknis Mariusz Tomala digarap kalawan PBT EU dina proyék nu katutupan a plethora tina luhur-tungtung audio jeung téknologi visual jeung kaayaan-of-nu-seni sistem anu kaasup kana likes tina Babasan Soundcraft Si 1, Sennheiser, HP, AJA, archiving na HD Sistem rekaman kaasup Sony kaméra jeung alat.

"Parusahaan kami geus integral tina produk siaran PBT EU jeung solusi salila sababaraha taun ayeuna jeung pangalaman urang bagikeun salaku mitra, digabungkeun jeung kapuasan pelanggan kami ', pasti boosts minat urang keur gawé kami ngalakukeun". Commented Wojciech Łazuk ti 4Visions.

Alex Stoyanov, Diréktur Penjualan di PBT EU ditambahkeun, "parusahaan kami téh renowned pikeun mere leungeun ka rupa lembaga atikan. Simkuring ngarasa éta teu ngan tanggungjawab kami salaku panyadia téhnologi pikeun empower muda di mimiti careers maranéhanana, tapi oge tugas industri nyadiakeun panganyarna dina inovasi pikeun lembaga atikan supaya siswa anu salawasna di forefront of pioneering téknologi. Ieu kudu prioritas luhur ku kituna siswa bisa ninggalkeun well-pakarang jeung up to date pangaweruh dina cara ngagunakeun rupa sistem ambéh maranéhanana teu bisa ukur bersaing dina setting profésional tapi ogé bisa nyieun kontribusi positif sarta produktif pikeun advancements hareup dina widang maranéhanana dipilih ".

The pamutahiran nu anyar bakal maén peran penting dina nulungan ka digitus mahasiswa ayeuna jeung engke keur mangsa nu bakal datang. The HD studio bakal dipaké pikeun ngadidik muridna dina media, informasi sarta nyiapkeun aranjeunna pikeun pasar dimana maranéhna bisa nambahkeun nilai ku kreativitas tur kaahlian maranéhna. Éta ogé mantuan pikeun bentukna identitas na gambar di lembaga sakumaha eta terus ngirimkeun kacida profésional skill-susunan.

Ngeunaan Universitas Warsawa
nganjang www.wdib.uw.edu.pl/en/home

Ngeunaan PBT EU

Naon maranehna ngalakukeun - PBTEU tumuwuh jeung nyadiakeun solusi kinerja-ngarah sarta integrasi sistem rékayasa customizable mun empower panyadia eusi, siaran, produksi, jeung professional pos-produksi nepi beroperasi éfisién dina forefront tina hiji lingkungan digital kantos-ngembang.

Anu sipatna & Line Produk - fokus primér PBTEU urang téh kalenturan, inovasi produk futureproof customer-disetir, deployment gancang, gawe babarengan, Persib, mahasiswa ITB, speed, kualitas gawe tinggi, kitu ogé rojongan dedicated produk na, solusi jeung jasa, nu ngawengku - PlayBox Téhnologi Neo produk suite , pelaksana ™ siaran server na aplikasi software, Captioning canggih tur software Subtitling platform SubtitleNEXT, kitu ogé kuat prosés bisnis jeung manajemén informasi LAPIS sistim Profuz Digital urang dirancang epektip museurkeun prosés jeung data sakabeh kaayaan hiji hateup.

A Company Global - PBTEU collaborates kalawan mitra téhnologi renowned sakuliah dunya sakuliah proyék integrasi sebaran sarta sistem. Kantor pusatna di Sofia, Bulgaria ku teureuh global kaasup puseur luar ti nagara mana operasi jualan, rojongan, manufaktur, sarta R & D nyandak tempat. nganjang www.pbteu.com

Tuturkeun on Twitter @PBT_EU


AlertMe
Tuturkeun abdi

RadianceC

Diréktur Lahirna eusi at radiance Communications
Komunikasi warta mereun jeung pintonan ngeunaan téhnologi motong-ujung inovatif jeung jalma paling berbakat dina pilem, siaran, produksi jeung pos-produksi.
Tuturkeun abdi