imah » wartos » Lokshahi News Invests di Playout siap-siap sareng Solusi Produksi Berita sareng Lembah Grass

Lokshahi News Invests di Playout siap-siap sareng Solusi Produksi Berita sareng Lembah Grass


AlertMe

MONTREAL - 8 Juli 2020 - Saluran warta régional India, Lokshahi News, parantos nyebarkeun sajumlah jukut Valley solusi pikeun operasi playout anyar na. Penyiar basa Marathi parantos ngawangun sistemna sakitar Grass Valley's iTX platform playout terpadu, nganggo fleksibilitas sareng skalabilitasna pikeun nyiptakeun set-up masa depan anu ngadukung pangiriman kontén pikeun liniér sareng média sosial. Aliran gawir Grass Valley ogé bakal mastikeun efisiensi anu langkung saé pikeun Lokshahi News '24/7 prosés produksi.

Diilikan ku Grupshahi Media Group sareng diluncurkeun dina Januari 2020, Lokshahi News milih solusi Grass Valley pikeun kamampuan siap-siap kabuktian, ngamungkinkeun si penyiar ngatur sacara lancar sababaraha saluran playout, meuntas sababaraha platform, kusabab jasa na ningkat sareng mekar. Platform iTX ngirim bantosan multi-résolusi, gampangna nanganan 4K, HD sareng SD, ogé kamampuan pikeun sakaligus muterkeun kaluar IP sareng SDI. Saluran berita India ogé parantos nyebarkeun GV STRATUS pikeun produksi warta sareng manajemén eusi, EDIUS pikeun ngédit Kula 2ME sareng Kula AV produsén produksi, éta Maha karya master control switch, Kaleido Multiviewers jeung Densité 3+ Frame Frame solusi ngolah.

Mr. Vijay Shekar, Editor-in-Chief sareng CEO di Lokshahi News ngoméntaran: "Kalayan tawaran na tungtung-to-tungtung, Grass Valley minuhan ekspektasi pikeun épisiénsi, gampang diskalakeun sareng gampang ngatur aliran kerja. Tim anu leres-leres ngartos sarat urang pikeun platform berita siap-siap anu ngadukung siaran média sosial tradisional sareng modéren. Solusi GV STRATUS henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang langsung nyebarkeun kontén sareng metadata kana jaringan média sosial anu populér, sapertos Facebook, Twitter sareng YouTube, éta ogé ngalacak aset sareng popularitasna dina platform ieu. "

GV STRATUS masihan Lokshahi News gancang balik ti ingest ka hawa, manajemén asset efisien sareng kamampuan pikeun hirup stream sadayana ingest. Mesin Aturan anu diwangun ngamungkinkeun tim produksi kalayan gampang ngatur eusi dumasar kana analytics, nanganan sadayana tina hapusan saatos sababaraha waktos pangiriman sareng pangiriman média via hiji antarmuka anu ngahijikeun. Digabungkeun sareng katenangan panggunaan iTX sareng skalabilitas pikeun nyalurkeun saluran dina jam sabaraha, penyiar warta ngagaduhan sistem anu tiasa ngadukung kabutuhan bisnis na terus-terusan berkembang.

"Pamakéna henteu deui kalibet sareng eusi warta sacara linier; kalayan ampir satengah tina populasi sadunya ayeuna nganggo média sosial numutkeun statistik, platform ieu mangrupikeun sumber warta anu beuki penting. Hasilna, penyiar warta kedah mastikeun yén eusi éta pangheulana ditayangkeun ogé ka platform sosial, "tambah Greg de Bressac, wakil presiden Grass Valley, APAC. "Ruangan berita dinten ieu kedah langkung fleksibel sareng efisien pikeun ngaréspon kana bentang konsumen anu beres. Konsumén warta kami peryogi alat sareng téknologi anu ngawenangkeun cara anu pinter sareng lincah sareng tiasa ngadukung sababaraha rupa-rupa jasa. Kami reueus pisan yén Lokshahi News milih milih damel sareng Lembah Grass pikeun ngawangun operasi warta anu tiasa nyandak aranjeunna ka hareup. "


AlertMe