imah » wartos » Wawasan TV UHD Network Ayeuna Sadia pikeun Pausahaan NCTC Anggota

Wawasan TV UHD Network Ayeuna Sadia pikeun Pausahaan NCTC Anggota


AlertMe

Wawasan TV, ngarah di dunya 4K UHD setelan HDR penyiar jeung produsen asli UHD-eusi, geus nandatanganan hiji pasatujuan jeung Koperasi Télévisi Cable Nasional (NCTC) nawarkeun jaringan 4K / UHD -na pikeun anggota NCTC urang nasional. MTC, nu ngagaduhan Tengah Catskill ulang gion of New York, nyaéta kahiji pikeun ngjalankeun wawasan TV. pengumuman ieu dijieun pikeun poé ku Tandaan Romano, VP, Amérika, wawasan TV.

NCTC ngawakilan leuwih ti 750 leutik tur pertengahan ukuran kabel bebas tur lega-band operator peuntas AS Dina watesan perjanjian, sadaya sistem anggota NCTC bakal tiasa milih-ka hiji perjangjian kenop kalawan wawasan TV ngarah bisa of- ges palanggan maranéhanana-kualitas luhur saluran urang, luhur-énergi petualangan / gaya hirup pro-gramming, sadia dina stunning UHD. MTC ditambahkeun wawasan TV mun nagara golongan 4K miboga chan-nels.

"Gawe sareng NCTC, urang nu maturan jeung sya anggota sababaraha insentif compelling pikeun ngjalankeun wawasan TV na téh delighted nu boga MTC on dewan salaku anggota NCTC munggaran pikeun nambahkeun channel kami," commented Romano. "Ieu kasempetan gede pikeun sys-tems jeung meunang dina dewan sareng jaringan nu geus watesan hiji baku anyar dina kualitas liniér jeung pangalaman video digital pikeun pamakéna. Dina pasar rame dinten ieu, wawasan TV nyadiakeun kaunggulan kalapa pikeun operator pilari ka kalan dirina ku cara méré konsumén maranéhanana jeung eusi sarta pangalaman nempo aranjeunna moal bisa meunang nguap ".
"Di MTC, urang téh salawasna pilari nawarkeun langganan urang eusi kualitas pangluhurna sarta yén ngawengku programming dina 4K," ceuk Glen Faulkner, General Manajer. "Aslina, eusi 4K UHD pituin wawasan TV téh sakumaha geulis sakumaha anu kasebut hiburan matak. Arurang delighted mun bisa nawiskeun jasa anyar ieu pemirsa urang. "

Sababaraha anyar, nempokeun kritis acclaimed aslina ayeuna aya dina wawasan TV di-clude: Travel Sareng hiji Embe, Jalan ka Gymkhana grid, Raja ti Hammers, THRU, sarta wates pegatna. Pikeun langkung lengkep ihwal lineup programming wawasan TV, mangga buka www.insight.tv.


AlertMe

Luncat

Luncat mangrupakeun agénsi komunikasi B2B nu nyadiakeun PR bespoke, pamasaran jeung jasa kreatif pikeun pausahaan téhnologi peuntas industri video profésional, ti akuisisi eusi liwat pangiriman pikeun imah.