imah » wartos » TV Wawasan Ngungkabkeun Khas Komisi Bocah Anyar: Ngalanglang Sisi Lain

TV Wawasan Ngungkabkeun Khas Komisi Bocah Anyar: Ngalanglang Sisi Lain


AlertMe

pangaweruhan TV, penyiar 4K UHD HDR ngarah sadunya, panyipta eusi sareng ngajual format, parantos ngumumkeun komisi séri petualangan énggal Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén, ngaluncurkeun awal taun 2020, sareng diproduksi ku NewBe.

Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén bakal nuturkeun petualangan penjelajah perkotaan terkenal sareng bintang YouTube Josh sareng Cody, nalika aranjeunna ngumbara ka lokasi-lokasi anu rongkah di dunya. Digabungkeun sareng moro hantu profesional sareng angkatan peralatan spesialis aranjeunna bakal milari énergi dunya anu anéh sareng ngungkab carita anu pikasieuneun tina kagiatan paranormal.

Séri ieu bakal nyandak Josh sareng Cody ka sababaraha tempat anu paling haunted anu parantos aranjeunna pikahareupeun nalika petualangan perkotaan paling anyar, ti kamar pangadilan tina urut penjara dugi ka luhung ti chateau Perancis sepi dimana aranjeunna bakal komunikasi sareng roh liwat Dewan Ouija. Ngalanglang sajarah euyeub ngeunaan jaman baheula anu kapohokeun, Josh sareng Cody bakal ngungkabkeun rahasia unggal lokasi sareng mendakan yén aranjeunna moal katinggaleun nalika aranjeunna mimiti némbongan.

Komisi tina Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén nuturkeun kasuksésan tina pangaweruhan TVséri petualangan Epic Ngajalajah anu angkat dina Oktober 2019, ogé dibéntangan ku Josh sareng Cody, anu ngagaduhan gabungan sosial anu langkung ti 4.1m pelanggan. Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén showcases salajengna pangaweruhan TVkomitmen pikeun digawé raket sareng influencer global sareng nyandak kontén anu relevan sareng unik pikeun pemirsa milénial. Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén nyaéta anu kadua di pangaweruhan TVSerial Ghost Chasers suksés, diproduksi ku Brightspark Productions.

Frank le Mair, Produser Eksekutif di pangaweruhan TV nyebutkeun"Ghost Chasers: Ngajalajah Sisi Lain ngagedékeun kota ngajajah kana dimensi anyar anu pikaresepeun, nalika Josh sareng Cody ngamimitian petualangan epik pikeun komunikasi sareng 'sisi sanésna'. Duanana Josh sareng Cody ngamimitian petualangan hantu na ku skeptisisme tapi dirobah ku akhir nalika aranjeunna ngalaman pangalaman anu teu biasa. Serial nawiskeun pemirsa kasempetan ngajajah lokasi anu paling pikaresepeun di dunya sareng nunjukkeun pangaweruhan TVkomitmenna pikeun cariosan anu ambisius sareng nyiptakeun eusi petualangan anu inovatif. ”


AlertMe