imah » wartos » TV Wawasan Ngungkabkeun Khas Komisi Bocah Anyar: Ngalanglang Sisi Lain

TV Wawasan Ngungkabkeun Khas Komisi Bocah Anyar: Ngalanglang Sisi Lain


AlertMe

pangaweruhan TV, penyiar 4K UHD HDR pimpinan dunya, panyipta kontén sareng penjual format, parantos ngumumkeun komisi siri petualangan énggal Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén, ngaluncurkeun awal 2020, diproduksi ku NewBe.

Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén bakal nuturkeun petualangan penjelajah kota anu terkenal sareng bintang YouTube Josh sareng Cody, nalika aranjeunna angkat ka lokasi-tempat anu ditinggalkeun luar biasa di sakumna dunya. Gabung ku pemburu hantu profésional sareng nganggo pakakas spesialis aranjeunna bakal milarian énggal sareng alam sanés anu luar biasa sareng ngadongéng carita-carita pikasieuneun kagiatan paranormal.

Séri ieu bakal nyandak Josh sareng Cody ka sababaraha tempat anu ditinggalkeun anu paling dihantun anu aranjeunna kénging salami nalika petualangan perkotaan anu pangahirna, ti kamar pelaksanaan tilas penjara dugi ka kamangka lentur tina chateau Perancis sepi dimana aranjeunna bakal komunikasi sareng roh-roh ngaliwatan Pangurus Ouija. Ngalanglang sajarah anu beunghar ku jaman baheula anu hilap, Josh sareng Cody bakal ngungkabkeun rusiah unggal lokasi sareng mendakan yén aranjeunna henteu sapertos anu ditinggalkeun nalika mimiti muncul.

Komisi tina Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén nuturkeun kasuksésan na pangaweruhan TVséri petualangan Epik Ngalanglang anu angkat ka udara dina bulan Oktober 2019, ogé dibéntangan Josh sareng Cody, anu ngagaduhan gabungan sosial nuturkeun langkung ti palanggan 4.1m. Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén tunjukkeun salajengna pangaweruhan TVkomitmen pikeun gawé bareng sareng influencers global sareng nyangking kontén anu relevan sareng unik kana pamiarsa millennial. Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi séjén nyaéta kadua dina pangaweruhan TVSéri séri Ghost Chasers anu suksés, diproduksi ku Brightspark Productions.

Frank le Mair, Produser Eksekutif di pangaweruhan TV nyebutkeun"Ghost Chasers: Ngalanglang Sisi Lain naékkeun ngajelajah kota pikeun dimensi anu énggal, salaku Josh sareng Cody ngalaksanakeun petualangan epik pikeun komunikasi sareng 'sisi séjén'. Kadua Josh sareng Cody ngamimitian petualangan jurig ku skepticism tapi dirobah ku tungtung nalika aranjeunna ngalaman pangalaman anu teu biasa. Séri ieu nawiskeun pemirsa kasempetan pikeun ngajalajah lokasi anu paling pikaresepeun di dunya sareng nunjukkeun pangaweruhan TVKomitmen pikeun ngarang carita ambisius sareng nyiptakeun kontéks petualangan inovatif. "


AlertMe