imah » jobs » Desainer Web / pamrogram

Bubuka Proyék: Desainer wéb / pamrogram


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Pituduh balanja Pitunjuk
location: Seattle WA US
Photoshop 6 - Macromedia Flash, - Adobe Illustrator, - MySQL Databases - Unix / Linux Server Administration - Windows 2000 networking - InterDev….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)