imah » Lahirna eusi » Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount

Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount


AlertMe

Los Angeles dumasar Westlake Pro, Hiji iconic unggul reseller audio pro jeung desainer studio pangajén, geus dipilih sarta terpadu JMR Electronics kilatTM ThunderboltTM Certified workstations rackmount kana-speed tinggi San implementations studio urang.


nu
JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ-8-RMMP) produk ngagabungkeun Apple Mac Pro®, tilu karanjingan pro Pakakas® | kartu HDX, gudang razia, a custom I / O panel, sarta saluran HBA serat anu jaringan nu workstations kana-speed tinggi studio urang san implementations.

The workstations rackmount aya garapan dina leyuran panggung sora Westlake Pro urang keur ulang ngarekam, Pergaulan, nyetak, dialog ngagantian otomatis (RDA), sarta Foley pikeun pilem na TV.

Westlake Pro jalan kalawan fasilitas pos produksi nu bisa ngarojong leuwih 200 Pro Pakakas sistem ngajalankeun on Mac Naros. Desain cylindrical Mac anyar Naros 'na Thunderbolt ukur panganteur nyieun hiji tantangan operasional dina loba studio.

Hamid Hopkins

Hamid "Gadget" Hopkins, Westlake Pro eksekutif Wapres nyarios, "workstations klien kami 'nu dirancang salaku installs semi-permanén ngarah bisa gampang jadi reconfigured lamun perlu timbul. Nalika éta anyar Mac Pro sumping kaluar, bari eta disadiakeun kinerja sarta kamampuan urang diperlukeun, desain diperlukeun buleud ékspansi anak, racking unik, sarta loba kabel kakeunaan ̶ sahingga sistem nangtang pikeun miara jeung reconfigure. Nu dipimpin urang pikeun nalungtik JMR jeung kamampuhna maranéhna pikeun encapsulate sagala kaperluan urang kana hiji sistem kawas nu heubeul Mac munara Pro ".

Kulawarga produk JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ) dirancang pikeun Apple Mac Pro pamaké needing nyambung ka périferal PCIe. Produk LTNG-XQ nu hijina sistim gudang on pasar featuring opat liang PCIe full-rubakpita, ngagunakeun dua bebas Thunderbolt-2 20Gb / s sasak sirkuit: Hiji Thunderbolt-2 sasak drive dua liang, sarta sasak Thunderbolt-2 internal kadua drive dua liang séjén. Sambungan ka host kawas nu Pro Mac diantarana ngagunakeun dua tina sadia tilu sambungan beus Thunderbolt 2 ka Mac.

Westlake Pro Equipment rak jeung JMR kilat Rackmount Workstation
JMR kilat Desktop sarta konfigurasi Rackmount

Terus Hopkins, "sesi na pilem neruskeun jadi leuwih rumit sarta anu merlukeun leuwih lagu pikeun nanganan intricacies sora. pajeulitna nu butuh sistem anu tiasa ngadamel sarat speed, konektipitas, sarta reliabiliti kami kudu ngajalankeun 3 HDX sarta lokal razia marengan hiji slot tambahan pikeun aksés serat. Sistim JMR urang uniquely nawarkeun 4 ath slot PCIe nu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun éta kabéh dina hiji-kinerja tinggi,, sistem terpadu timer ngandung. Kusabab rarancang Sistim rak, sanajan swapping kartu di Mac Pro téh gampang ayeuna. "

"JMR impressed kami kalawan kahayang mutlak maranéhna pikeun kaluar ka studio, ngadengekeun kumaha urang hayang, sarta mantuan kami pikeun desain custom jeung ngonpigurasikeun sistem nu patepung pangabutuh kami jeung bakal dianggo ogé pikeun klien kami," menyimpulkan Hopkins. "Butuh spasi rak 12 pikeun nyimpen jeung tumpukan sakabeh parabot urang diperlukeun pikeun sistem tunggal saméméh ngalaksanakeun éta produk JMR kilat. Kiwari kami boga salah workstation JMR nu fits dina spasi rak 4U kalawan sagalana rapih jero. Sistim nu geus ogé panginten kaluar, batu padet, sarta terpadu pageuh. Handap garis nyaeta urang pisan impressed ".

rinci langkung lengkep ihwal kulawarga produk JMR Thunderbolt bisa kapanggih dina www.jmr.com/thunderbolt-storage-products-external-mac-pro-storage/.

Kanggo inpo nu salajengna on Westlake Pro, didatangan aranjeunna dina www.westlakepro.com.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

Lulusan California State Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Bapak Chan ngagungkeun taun 12th diangkat jadi Déwan Diréktur kanggo Fullerton College Foundation sareng panarima tina Award 2017 Présidén pikeun Service Pinunjul dina Usaha; Sataun 17th salaku Pangusaha-di-tinggal sareng mentor pikeun Institute Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubators. Lian ti éta, anjeunna mangrupikeun anggota pamiah di DECA (Delta Epsilon Chi sareng Distributive Education Clubs of America); panasehat ka College of Engineering Téknik urang Global Runtah Panalungtikan Institute sareng Pusat Pikeun Inovasi sareng Kewirausahaan, Cal poli, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Héjo sareng Emas Présidén. Gairah ngeunaan miara hospice, anjeunna jadi Presiden Pupuhu Déwan Asosiasi Pembuluh Healing; tur mangrupakeun spiker diulas rutin dina seueur ceramah tingkat amb MBA sareng Doktor Doktor sabudeureun nagara. Anjeunna parantos ngalebetkeun sareng medalkeun tulisan tulak 30 di sakuliah dunya, mangrupakeun buku buku sanésna, anggota Paguyuban redaktur pikeun Paguyuban Pintonan Gambar sareng Télévisi Télévisi, Editor Sénior Majelis Broadcast sareng Majalah AV Beat, Editor Menteri Senior pikeun Computer Technology Review, mangrupakeun pangropéa pangribut kontrih anu réncang pikeun républik perdagangan internasional AS jeung internasional leuwih ti taun 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan