imah » Lahirna eusi » Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount

Westlake Pro ngawangun hambalan Dunya-Kelas Sora kalawan JMR Mac Pro razia Workstations Rackmount


AlertMe

Los Angeles dumasar Westlake Pro, Hiji iconic unggul reseller audio pro jeung desainer studio pangajén, geus dipilih sarta terpadu JMR Electronics kilatTM ThunderboltTM Certified workstations rackmount kana-speed tinggi San implementations studio urang.


nu
JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ-8-RMMP) produk ngagabungkeun Apple Mac Pro®, tilu karanjingan pro Pakakas® | kartu HDX, gudang razia, a custom I / O panel, sarta saluran HBA serat anu jaringan nu workstations kana-speed tinggi studio urang san implementations.

The workstations rackmount aya garapan dina leyuran panggung sora Westlake Pro urang keur ulang ngarekam, Pergaulan, nyetak, dialog ngagantian otomatis (RDA), sarta Foley pikeun pilem na TV.

Westlake Pro jalan kalawan fasilitas pos produksi nu bisa ngarojong leuwih 200 Pro Pakakas sistem ngajalankeun on Mac Naros. Desain cylindrical Mac anyar Naros 'na Thunderbolt ukur panganteur nyieun hiji tantangan operasional dina loba studio.

Hamid Hopkins

Hamid "Gadget" Hopkins, Westlake Pro eksekutif Wapres nyarios, "workstations klien kami 'nu dirancang salaku installs semi-permanén ngarah bisa gampang jadi reconfigured lamun perlu timbul. Nalika éta anyar Mac Pro sumping kaluar, bari eta disadiakeun kinerja sarta kamampuan urang diperlukeun, desain diperlukeun buleud ékspansi anak, racking unik, sarta loba kabel kakeunaan ̶ sahingga sistem nangtang pikeun miara jeung reconfigure. Nu dipimpin urang pikeun nalungtik JMR jeung kamampuhna maranéhna pikeun encapsulate sagala kaperluan urang kana hiji sistem kawas nu heubeul Mac munara Pro ".

Kulawarga produk JMR kilat Thunderbolt (LTNG-XQ) dirancang pikeun Apple Mac Pro pamaké needing nyambung ka périferal PCIe. Produk LTNG-XQ nu hijina sistim gudang on pasar featuring opat liang PCIe full-rubakpita, ngagunakeun dua bebas Thunderbolt-2 20Gb / s sasak sirkuit: Hiji Thunderbolt-2 sasak drive dua liang, sarta sasak Thunderbolt-2 internal kadua drive dua liang séjén. Sambungan ka host kawas nu Pro Mac diantarana ngagunakeun dua tina sadia tilu sambungan beus Thunderbolt 2 ka Mac.

Westlake Pro Equipment rak jeung JMR kilat Rackmount Workstation
JMR kilat Desktop sarta konfigurasi Rackmount

Terus Hopkins, "sesi na pilem neruskeun jadi leuwih rumit sarta anu merlukeun leuwih lagu pikeun nanganan intricacies sora. pajeulitna nu butuh sistem anu tiasa ngadamel sarat speed, konektipitas, sarta reliabiliti kami kudu ngajalankeun 3 HDX sarta lokal razia marengan hiji slot tambahan pikeun aksés serat. Sistim JMR urang uniquely nawarkeun 4 ath slot PCIe nu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun éta kabéh dina hiji-kinerja tinggi,, sistem terpadu timer ngandung. Kusabab rarancang Sistim rak, sanajan swapping kartu di Mac Pro téh gampang ayeuna. "

"JMR impressed kami kalawan kahayang mutlak maranéhna pikeun kaluar ka studio, ngadengekeun kumaha urang hayang, sarta mantuan kami pikeun desain custom jeung ngonpigurasikeun sistem nu patepung pangabutuh kami jeung bakal dianggo ogé pikeun klien kami," menyimpulkan Hopkins. "Butuh spasi rak 12 pikeun nyimpen jeung tumpukan sakabeh parabot urang diperlukeun pikeun sistem tunggal saméméh ngalaksanakeun éta produk JMR kilat. Kiwari kami boga salah workstation JMR nu fits dina spasi rak 4U kalawan sagalana rapih jero. Sistim nu geus ogé panginten kaluar, batu padet, sarta terpadu pageuh. Handap garis nyaeta urang pisan impressed ".

rinci langkung lengkep ihwal kulawarga produk JMR Thunderbolt bisa kapanggih dina www.jmr.com/thunderbolt-storage-products-external-mac-pro-storage/.

Kanggo inpo nu salajengna on Westlake Pro, didatangan aranjeunna dina www.westlakepro.com.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!