The definitif Guide to Prepping keur Transisi IP

Bari industri geus lila relied on diandelkeun tur tahan solusi SDI, IP, leyuran jejaring newest on cakrawala, nyaeta ngabuktikeun janten lincah, bisa dipercaya, interoperable, sarta ongkos-efektif-hususna keur lingkungan siaran.

Acan tantangan real-dunya ngalaksanakeun hiji infrastruktur IP anu vast sarta kompleks.

kertas bodas ieu bakal ngajajah pertimbangan yén siaran kedah tetep dina pikiran nalika ngusahakeun transisi hasil mun IP, nyaéta:

  • Bedana konci antara IP na SDI
  • Ngarti kakuatan nyata IP: ngaronjatkeun workflows, motong waragad
  • Kumaha jenis fasilitas tabrakan hiji transisi IP (kaasup jalma nempo UHD, alias "4K")
  • Kaahlian jeung latihan diperlukeun pikeun kahareup IP
  • léngkah salajengna nyandak dina transisi ka IP
  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!