Pita vs Objék Panyimpenan

proyék IDC yén alam semesta digital anu tumuwuh 50% sataun, duka kali dina ukuran unggal 2 taun. Dina média sarta hiburan, tumuwuhna ieu malah gancang sakumaha format kapasitas-intensif kayaning 4K, 8K, sarta 360 / VR gain traction. Untungna, tren anyar di gudang data anu sahingga leuwih gampang pikeun cicing dihareupeun kurva.

Keterbatasan gudang tape balik jalan saluareun kurangna miboga scalability. Data nu teu searchable geus jadi hiji liability tangible keur usaha, sarta hiji nu ngan baris jadi gedé kalawan kamajuan dina AI jeung learning mesin.

Dina makalah ieu, kami baris nguji kumaha neundeun obyék tumpukan up ngalawan tape LTO pikeun arsip media na cadangan. Salian jumlahna waragad nu detil rupa kapamilikan (TCO) analisis ngawengku duanana modal jeung expenses operasional, kertas ieu bakal kasampak di waragad kasempetan teu leveraging nu real-time aksés data gudang obyék pikeun monetize data aya.

  • médan Ieu keur kaperluan validasi sarta kudu ditinggalkeun unchanged.
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!