imah » wartos » Wisycom di Aksi di "The Rasa"

Wisycom di Aksi di "The Rasa"


AlertMe

Munich, Jérman, November 30, 2017 - SAT.1 masak acara "The Rasa" ieu neraskeun usum kalima na Powered by sistem wireless tina Wisycom, Desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem jeung produksi hirup.

program Redseven / ProSiebenSat.1 "The Rasa" kacatet dina studio sahiji Bavaria di Munich-Grünwald ku TV Skyline. Andreas L. Hain, sirah TV Skyline ngeunaan sora, maénkeun peran konci dina mastikeun yén cooks jeung tim anu sampurna dilengkepan pikeun nganteurkeun audio exemplary ka kamar tamu pemirsa '.

"The tantangan badag dina produksi ieu jumlah tinggi sinyal béda jeung spéktrum frékuénsi pisan padet," ngécéskeun Hain. "The Kota Munich geus beurat burdened kalawan DVB-T, LTE jeung sinyal lianna. Sajaba ti éta, téhnologi tampa kabel geus dipake dina studio sejenna dina situs Bavaria, sangkan kapaksa dianggo flexibly. Maksudna mana bandwidth switching pisan sahiji sistem Wisycom bener némbongkeun kaunggulan na. "

The set utama dina studio tipi ieu katutupan ku sababaraha pasang anteneu, jeung sinyal dina hiji MAT288, 8 arah anteneu matrix, digabungkeun jeung disebarkeun ka panarima. Jumlahna aya saluran mikropon 36 anu dipaké. The cooks jeung tim ti acara anu terus dibarengan ku tim EB mobile, dilengkepan MCR42S panarima dina saku maranéhanana. Alatan operasi basajan tina panarima EB, parobahan gancang baé filmed éta mungkin iraha wae. Sajaba ti éta, 10 di-ceuli lagu anu ditambahkeun pikeun tokoh protagonis jeung moderator anu stasiun anu dijumlahkeun jeung CSI16T Combiner pasip tur disiarkeun centrally.

"Urang ogé butuh panarimaan pancen stabil dina kaayaan kritis," terus Hain. "Kusabab ngagunakeun sistem Wisycom urang, pamakéan téknologi nirkabel teu disababkeun urang headaches sagala, sanajan di Productions leuwih pajeulit kawas 'Rasa The.' Sistem anu kacida dipercaya jeung dirancang pikeun minuhan tungtutan pangluhurna. "

Keur televisi atanapi olahraga sejenna Productions, TV Skyline ngandelkeun éksklusif di sistem ti Wisycom.

"Wisycom impresses kalawan kualitas sora pisan luhur sarta operasi kasulitan-haratis," nyebutkeun Hain. "Portopolio produk The lega nyandak urang kana ngabales sarat sagala epektip tur biaya-éféktif. Sajaba ti éta, rojongan salila fase tata, tapi ogé dina mangsa shooting, nyaéta alus teuing. "

Alat-alat dipake:
MRK960 2-kanal panarima rak
MAT288 Active, jauh matrix anteneu controllable
panarima MCR42S EB
MTP40S / 41S bodypack pamancar
MTK952 dual stereo di-ceuli pamancar
CSI16T 16 arah combiner
MPR30-IM InEar panarima

Wisycom geus disebarkeun di Jerman ku Audio-Technica Ltd. NDL Deutschland.

ngeunaan Wisycom
Wisycom mangrupakeun desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem jeung produksi hirup, renowned pikeun maranéhanana durability, kalenturan, reliabiliti, practicality sarta titik harga ongkos-éféktif. prosés design Wisycom urang geus disetir ku perhatian ka jéntré, eupan balik customer sarta kualitas pamungkas, ti Pilihan komponén kana prosés manufaktur, nu lumangsung dina tatangkalan Italia parusahaan. Pausahaan prides sorangan dina porsi salaku panaséhat teknis na pasangan mun unggal customer. Ti design custom mun evaluasi sarta dimensioning sistem, tim Wisycom nangtung ku para nasabah na liwat unggal hambalan tina prosés. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.wisycom.com.


AlertMe