imah » wartos » Wisycom Goes nu Jarak pikeun Produksi Sora mixer / Gludug Operator Adam Bloch

Wisycom Goes nu Jarak pikeun Produksi Sora mixer / Gludug Operator Adam Bloch


AlertMe

Munding, November 7, 2018 - Produksi Sora mixer / Gludug Operator Adam Bloch ieu nembe tasked kalawan motret sagala keras nganiaya, dina-anjeun-rupi audio pikeun balik deui-pamandangan kasampak di camp latihan pikeun tim maén bal profésional dina munding. Hoping janten salaku minimally invasif sabisa bari teu leungit dialog wae, Bloch relied on parabot RF nirkabel panganyarna na, anu Wisycom MCR42S Dual Tunggal Ika Wideband UHF System panarima Mini jeung MTP41S Wideband Bodypack pamancar.

Bloch ieu mimiti diwanohkeun ka Wisycom ku sobat industri jeung batur sapagawean Randy Sparrazza, saha éta salah sahiji adopters awal brand di AS jeung geus jadi rada of a duta parusahaan. "Kuring digawé kalayan Randy dina pilem fitur, sarta anjeunna ngadesek kuring ngagunakeun gear, sarta hanacaraka anu sipatna nu pangalusna," nyebutkeun Bloch. "Cukup Yakin, abdi kalintang impressed. Naon nyimpen Wisycom leuwih luhur teh nya eta éta hijina parusahaan nu nawarkeun diversity leres dina duanana saluran, nu mangrupakeun faktor badag pikeun kuring. Aya ogé cara saeutik nu bisa Anjeun tweak kualitas sora anjeun, nu, salaku sajauh I nyaho, Anjeun moal bisa ngalakukeun jeung sagala merk lianna. Wisycom mangrupakeun hiji-hijina pausahaan nu sabenerna meets pangabutuh kuring. "

Keur dokumenter camp latihan, nu lumangsung di St. John Fisher College, Bloch kapaksa newak sora dipercaya tina sakuliah tilu widang bal anu anu dipake sapopoé, salian audio tina jeroeun kantor peringkat pelatih ', kamar locker, stasiun pilem sarta sagala rupa lokasi kampus lianna. Bloch diposisikan stand audio na di bagian cross antara dua tina tilu widang. Anjeunna garapan anteneu adzab ka handap unggal widang tur, gumantung kana naon ieu keur filmed iraha wae moment dibikeun, nu mics éta biasana 300 mun 450 kaki jauh ti stasiun-Na. Aya malah kali nalika pamaén bakal kantor ka kamar locker bari mic'd, sarta Bloch masih bisa newak audio kana.

"Komo ngaliwatan struktur beton, tembok bata jeung leuwih ti 700 kaki jarak, abdi salawasna bisa ngadangu aranjeunna," nambihan Bloch. "Padahal, lamun di operator kaméra bakal dibere ngan sisi séjén sawah, aranjeunna bisa euweuh ngadéngé kuring liwat comms maranéhanana, tapi masih bisa ngadéngé pamaén. Éta kumaha alus gear Wisycom téh ".

Numutkeun Bloch, beda antara Wisycom tur merek saingan nya "peuting jeung beurang" salaku sora téh kristal jelas tur aya enol dropouts. "Kalayan gear Wisycom abdi, abdi gaduh acan pikeun manggihan lokasi dimana Abdi teu tiasa manggihan frékuénsi jelas ngagunakeun" manehna terus. "Éta utamana impressive di base mah asal tina munding jeung Rochester, nu geus rame spasi radio jeung sabudeureunana awak cai - Lake Erie na Danau Ontario - nu bisa scramble frékuénsi sarta nyieun tangguh pikeun moto audio. Ngabogaan kakuatan sarta rentang Wisycom urang milih ti bari keur dikurilingan ku ieu interferences poténsi, sarta masih keur sanggup néwak sora jero wangunan 700 kaki jauh, nyaeta gaib ".

Bloch ngarojong na panarima Wisycom MCR42S na pamancar MTP41s kalawan Sanken cos-11 na Countryman B3 microphones lavalier, microphones shotgun Sennheiser MKH 416 na Audix SCX-1HC Condenser Microphones marengan hiji sora Alat 688 SL-6 mixer / recorder. Anjeunna oge gumantung ka K-Situraja kutub booming, kantong mixer, harnesses jeung asesoris.

Salian kajauhan anak, rentang frékuénsi jeung reliabilitas, Bloch ogé prefers ukuranana ci Wisycom urang. "Anjeun teu pikir miboga saparapat ti sakabéh hiji inci ngajadikeun bédana badag, tapi faktor-formulir leutik tina MTP41 ngajadikeun eta leuwih nyaman jeung gampang saku," nyebutkeun Bloch. "The MTP41s ogé teu meunang panas, sedengkeun batur Kuring geus dipake geus kaliwat condong panas nepi".

Sanggeus belanja hiji bulan dina camp latihan, hiji hal geus jadi jelas pisan kana Bloch. "Kiwari kuring nyaho yén pamaén bal profésional bisa tackle bari maké Wisycom pamancar jeung gear nu masih bakal dianggo ngan rupa. Salila kaulinan pre-mangsa, salah sahiji pamaén anu ieu mic'd ieu pencét estu teuas. Anjeunna landed katuhu dina pak mic na di jadi loba nyeri anjeunna malah teu bisa meunang hampang taktak na kaluar di ahir game. Tapi, aya pancen teu ruksakna salah sahiji parabot Wisycom ".

Pikeun ampir dékade, Bloch geus digawé salaku mixer sora jeung operator booming pikeun rupa-rupa film fitur, documentaries jeung Productions kanyataanana TV. Kaasup diantara sks panganyarna na téh Cinta Saatos Lockup, Treehouse Masters, tiis Brook, janda Point jeung Amérika urang pikasieuneun Tempat Lolobana, Diantara loba batur. Inpo ngeunaan Bloch bisa kapanggih Ieuh.

ngeunaan Wisycom

Wisycom mangrupakeun desainer jeung pembina sahiji solusi RF paling canggih pikeun siaran, pilem jeung produksi hirup, renowned pikeun maranéhanana durability, kalenturan, reliabiliti, practicality sarta titik harga ongkos-éféktif. prosés design Wisycom urang geus disetir ku perhatian ka jéntré, eupan balik customer sarta kualitas pamungkas, ti Pilihan komponén kana prosés manufaktur, nu lumangsung dina tatangkalan Italia parusahaan. Pausahaan prides sorangan dina porsi salaku panaséhat teknis na pasangan mun unggal customer. Ti design custom mun evaluasi sarta dimensioning sistem, tim Wisycom nangtung ku para nasabah na liwat unggal hambalan tina prosés. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.wisycom.com.


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!