imah » wartos » wTVision Gumantung kana Ultimatte pikeun Karya kanyataanana Augment Dina Pilkada Panama

wTVision Gumantung kana Ultimatte pikeun Karya kanyataanana Augment Dina Pilkada Panama


AlertMe

Fremont, CA - 13 Agustus, 2019 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén Ultimatte, prosesor komposit waktos nyata, dianggo ku wTVision pikeun produksi realiti (AR) produksi sareng konsép grafik lengkep nalika siaran pikeun primér 2019 primér, parlemén sareng pamilihan presiden dina TVN. Blackmagic Desain'Sémisi Televisi ATEM HD switch produksi langsung sareng seueur ogé dianggo pikeun nyiptakeun aliran kerja anu tiasa dipercaya dilaksanakeun nagara, nunjukkeun hasil waktos nyata, unjukan sareng hasil ahir pamilihan ku cara interaktif.

TVN, jaringan televisi dumasar di Panama, digawé sareng wTVision, pamimpin grafis nyata waktos, AR sareng automation playout, pikeun pamilihan kusabab pangalaman éksténsif wTVision di lapangan. Kalayan sababaraha kantor di sakumna dunya, tim dumasar Kolombia wTVision dipilih pikeun proyék na diperyogikeun pikeun ngangkalanana Blackmagic Desain aliran kerja ti kantorna di Kolombia ka studio di Panama tempat pamilihanna disiarkeun.

"Kusabab kami nganggo studio TVN, urang kedah damel sareng kaméra sareng cahaya na," saur Jorge Kossowski, manajer komérsial pikeun Kolombia di wTVision. "Kami henteu gaduh kontrol kana éta, ku kituna kami milampah konci chroma Ultimatte, anu ngamungkinkeun urang ngabenerkeun naon bayangan sareng pencahayaan teratur. Urang nembak presenter di payun layar héjo sareng kaméra anu sami dipasang, ku unggal unggal kamera ngarobih layar héjo ti sudut pandang anu beda sareng rupa anu rada béda. Kalayan Ultimatte, kami tiasa nyaluyukeun warna latar sareng latar pikeun ngadamel kualitas gambar konsisten peuntas siaran. "

Nalika undian diitung kanggo calon-calon anu ngajalankeun korsi di parlemén, wTVision ngagambarkeun kasuksésan sacara real waktos ku nyiptakeun grafis "korsi bodas" anu ngagambarkeun rupa korsi dina legislatif. Nalika juara korsi masing-masing ditangtukeun, grafis dirobih kana warna khusus anu aya hubunganana sareng pésta anu menang.

"Kami miharep pikeun nyiptakeun hiji hal anu seger sareng gampang anu ditingali ku panonton. Kadang-kadang ngan ukur ningali nomerna langkung ageung sareng ngabingungkeun, ku cara ngagambarkeun hasil korsi, urang tiasa nunjukkeun anu langkung interaktif. Kalayan Ultimatte, urang tiasa lapisan korsi dina set maya tanpa visual anu nyampur sareng ngaleungit atanapi tumpang tindih, "jelas Kossowski.

Kitu ogé pikeun pamilihan présidén, wTVision nyiptakeun peta bodas di Panama, sareng unggal kota jangkung suara kanggo calon-calon, ikon dina peta anu ngagambarkeun kota dirobih pikeun ngagambarkeun warna khusus anu aya hubunganana sareng partai pulitik anu unggul.

"Hasilna sumping, urang kedah mastikeun yén urang 'ngalukis' kota kalayan warna anu leres. Kusabab susunanna nyaéta 50 persén nyata sareng 50 persén virtual, urang nempatkeun spidol di lantai sahingga presenter henteu badami badé grafis peta anu ditingalikeun. Pikeun sisi peta, kami ngagaduhan grafis tambahan kalayan pameunteu calon sareng nomer sora anu diéngingkeun. Éta mangrupikeun tanggung jawab anu énggal janten hak ieu, khususna nalika anjeun cicing sareng teu tiasa ngadamel koréksi pasca. Ultimatte ngantepkeun presenter sacara lancar nangtung di tukangeun objék transparan sareng leumpang ngurilingan aranjeunna tanpa masalah. "

Ogé nyayogikeun siaran ieu nyaéta Tipi Televisi ATEM HD. wTVision ngagunakeun éta pikeun ngawas sudut kaméra anu béda sareng saklar kalayan lancar diantara anu nembak tanpa éléh ngéléhkeun. "Pilkada dinamis pisan, ku kituna aliran aliran siaran urang kedah nunjukkeun éta ogé. Gampangna dianggo, acan kompak Studio Télévisi ATEM HD kabukti janten naon anu urang diperyogikeun sareng seueur deui. Kalayan pandangan anu terintegrasi, éta gampang pikeun urang ningali grafis adat, layar héjo, sareng sagala elemen anu sanés dina hiji tempat, ”tambah Kossowski.

Aliran aliran aliran wTVision nyaéta opat kartu néwak Decklink Quad 2 sareng kartu playback anu dianggo pikeun grafis hawa sareng AR. Dua UltraStudio HD Alat néwak mini sareng alat playback ogé dianggo pikeun input sareng kaluaran pikeun ngalambatkeun pigura kaméra supados tiasa nyingkronkeun sareng grafik, sareng dua langkung digunakeun pikeun seueur overlay grafis. Sababaraha Panyambung Mikro Micro BiDirectional SDI /HDMI geus dipaké pikeun ngawaskeun sadaya sinyal sareng ngalacak video, sedengkeun Teranex Mini SDI Distribution 12G parantos dianggo kanggo nyebarkeun program pakan kanggo monitoring.

"Ieu pastina mangrupikeun salah sahiji proyék anu paling pikaresepeun anu kuring digarap, sareng pasti mangrupikeun salah sahiji tanggung jawab anu ageung," pungkasna Kossowski. "Kalayan pamilihan, anjeun kedah nyayogikeun apdet sacara waktos bari akurat kusabab teu aya waktos kasalahan. Abdi peryogi alat anu tiasa dipercaya ku kuring terang yén éta moal gagal kuring dina waktos siaran éta, sareng kuring terang yén urang bakal suksés kalayan Blackmagic Desain ngarojong aliran kerja kami. "

Pencét Fotografi

Poto produk tina Ultimatte, Studio Télévisi ATEM HD, DeckLink Quad 2, Micro Converter BiDirectional SDI /HDMI, UltraStudio HD Mini, Teranex Mini SDI Distribusi 12G sareng anu sanésna Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

ngeunaan wTVision

wTVision nyiptakeun solusi siaran terpadu dumasar kana pamekaran software, branding sareng desain, operasi langsung sareng outsourcing sumber daya manusa. Perusahaan janten salah sahiji grafis nyata waktos sareng panyadia automation playout kusabab solusi fleksibel sareng inpormasi komprehensif dina widang anu béda dina industri. Ti siaran leutik waktos ka sababaraha kompetisi anu paling penting di pangeusina, wTVision nyandak bagian rébuan siaran unggal taun sareng gaduh pangalaman di langkung ti nagara-nagara 60. Solusi wTVision pikeun olahraga, liputan pamilihan, acara hiburan sareng berita bulanan, babarengan sareng sistem kontrol master, pilihan pilihan TV utama sareng produser di seluruh dunya.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe