imah » diulas » YouTube mangka Éta Manusa Dupi Belanja Satu Milyar Jam A Day Lalajo Pidio Anak

YouTube mangka Éta Manusa Dupi Belanja Satu Milyar Jam A Day Lalajo Pidio Anak


AlertMe

a19

Dina naon nembongan jadi statistic paling luar biasa, YouTube nembe ngumumkeun yén leuwih samilyar jam beurang nu spent ku jalma sakuliah dunya ningali video di situs na. Taya deui nya éta média buta sosial ngan tempat pikeun video ucing atawa blather preteen na drivel, tapi geus cabang kaluar jadi salah sahiji platform paling signifikan pikeun eusi serius jeung produksi video.

panalungtikan panganyarna ku parusahaan Nielsen geus kaungkap nempoan tipi téh di sabudeureun 1.25 miliar jam sapoé, boh dirékam jeung nempokeun hirup. sungut nu nyebutkeun yen angka maranéhanana geus steadily ragrag ngaliwatan sababaraha taun katukang. Bari ieu geus jalan, YouTube viewership terus mangtaun taneuh jeung soar sanajan tantangan tangtu. Kanyataanna, viewership geus ngaronjat leuwih tenfold dina sawatara warsih pamungkas nyalira.

Wakil Présidén pikeun Téknik di YouTube, Cristos Goodrow, nyebutkeun yén, "Sababaraha taun deui, urang dijieun kaputusan badag di YouTube. Bari dulur seemed fokus kana sabaraha pintonan video a ngagaduhan kami sangka jumlah waktu batur spent nonton video éta cara hadé ngartos naha panempo a bener ngarasakeun eta. Teu hiji panggero gampang, tapi pikiran urang dinya bakal mantuan kami nyieun YouTube hiji tempat deui ngalakonan pikeun Birokrat jeung fans ".

Ngaliwatan sababaraha taun katukang, eusi video dibere di platform geus jadi leuwih sleek jeung leuwih profésional ku sababaraha cara. Bari video musik neruskeun kakuasaan leuwih viewership nu, saluran langkung serius geus sprung up na aktipitas a viewership lega tur rupa-rupa. Loba produser video serius ayeuna tingali platform salaku kasempetan pikeun némbongkeun karya maranéhanana sarta, jigana, sangkan hirup lakukeun eta.

Kanyataanna, YouTube geus quietly overwhelming pesaing leuwih kawentar na kawas Facebook jeung Netflix. video Facebook ngan meunang katempo keur ngeunaan 100 juta jam beurang bari ngan 116 juta jam beurang nu spent ningali eusi dina Netflix. The Wall Street Journal geus ngalaporkeun yén, dina 2014, YouTube dihasilkeun ngaliwatan $ 4 milyar dina pendapatan nyalira tapi ngan peupeus malah. platform nu neruskeun bajoang sangkan sharing jeung boga nomer rada low kalawan hal mun nyoba recruit langganan ersion Premier na dipikawanoh salaku YouTube Beureum. Eusi ngawengku sagalana ti fashion jeung eusi gaya hirup pikeun masak nempokeun, sajarah, olahraga, kabugaran sarta nempokeun episodic populér. Leuwih ti 400 jam tina eusi video, dihasilkeun ti sakuliah dunya, anu diunggah ka YouTube unggal menit tina unggal poe.

Pikeun Goodrow, "Ieu ngagambarkeun enjoyment sahiji video fantastically beragam yén jalma kreatif nyieun unggal dintenna tunggal. Sakuliah dunya, jalma téh belanja hiji miliar jam unggal poé rewarding ngarasa panasaran maranéhanana, Ngajalajah musik hébat, ngajaga up kalawan warta, kumaha nyambungkeun kalawan personalities favorit maranéhanana, atawa catching up jeung trend panganyarna. "


AlertMe
Kevin Sawyer