imah » wartos » Panyipta Konten YouTube Cherry Wallis Ngarobih kana DaVinci Resolve

Panyipta Konten YouTube Cherry Wallis Ngarobih kana DaVinci Resolve


AlertMe

Fremont, CA - Juli 30, 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén kapribadian sareng pencipta YouTube Cherry Wallis ayeuna ngandelkeun DaVinci Resolve Studio pikeun sagala aspek produksi pos dina saluran bertema Harry Potter Wizarding World na.

Kalayan langkung ti satengah juta palanggan, Cherry mangrupikeun inohong anu populér pisan pikeun para penggemar franchise anu kawéntar. Disamping produser Chris Pearless, duo na parantos ngaleungitkeun hiji pidéo per minggu dugi ka ayeuna nyiptakeun tilu, sakapeung opat. "DaVinci Resolve tangtosna konci pikeun éta," nyatakeun Cherry.

Chris nambihan: "Nalika ngeunaan nyandak kaputusan ngeunaan téknologi mana anu kami anggo pikeun nyampekeun acara ieu, patarosan anu mimiti anu urang sering naroskeun nyaéta; naha éta nyepetkeun alur kerja urang, sareng naha urang ngorbankeun kualitasna? "

Numutkeun ka Chris, kalayan pendekatan anu sateuacanna, aranjeunna bakal teras-terasan ngalih antara aplikasi. "Éta nyéépkeun waktos anu luar biasa, nyayogikeun sareng nyayogikeun waktos unggal waktos perobihan diperyogikeun.

"Ayeuna urang ngagaduhan pendekatan terintegrasi ieu anu ngamungkinkeun kami ngarusak kapang alur kerja éditan tradisional," tuluyna. "Kelas tiasa disiapkeun, sareng campuran tiasa réngsé sawaréh, teras diparios nalika masih dina tahap éditan."

Sanaos henteu konvensional, Cherry sareng Chris yakin éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun eusi anu saé dina kecepatan anu ngan saukur henteu mungkin sateuacanna. Cherry nambihan, "Sareng sanés ngan ukur paningkatan kualitas sareng kuantitas kaluaran urang hartosna urang tetep tetep aktipitas, éta ogé ningkatkeun kauntungan kauangan sabab aya langkung seueur kasempetan pikeun bermitra sareng mérek, sareng ngahasilkeun langkung seueur pendapatan tina iklan."

Chris nyarios, "Kuring resep yén DaVinci Resolve merhatoskeun detil leutik. Naha éta gambar langsung tina bentuk gelombang audio sareng éditan riak animasi kalayan panduan visual, atanapi tiasa ningali pilihan warna klip dina ménu kontéks sareng sajumlah rinci alit sanés anu kuring mimiti nganggap enteng. ”

Mungkin kauntungan kreatif anu paling jelas, saur Chris, nyaéta tiasa ngahontal peunteun anu langkung canggih. "Mana anu NLE sanésna ngan saukur henteu gaduh presisi anu tiasa ditepikeun," jelasna. "Kuring teras tiasa angkat ka tab Fairlight sareng nyiptakeun campuran audio anu ngan ukur hiji pilihan sateuacanna dina aplikasi audio anu mandiri."

Salila lockdown anyar, Chris sareng Cherry ngagunakeun sababaraha waktos luang pikeun ngahijikeun kaahlian kompositna di Fusion, hasilna video anu suksés pisan dimana Cherry nempatkeun kana sababaraha adegan ti pilem Harry Potter. Éta parantos nampi langkung ti dua juta pintonan!

"Ngagaduhan kakuatan Fusion dina jero parangkat lunak éditan anjeun luar biasa," Chris nyimpulkeun. "Sareng barengan tab Warna sareng Fairlight ogé! Kuring yakin pisan sihir DaVinci Resolve anu leres aya dina alur kerja sadaya-inklusif ieu. Balik ka NLE anu sanés ayeuna karaos sapertos undak usuk dina waktosna. "

Pencét Fotografi

poto produk tina DaVinci ngabéréskeun Studio tur sagala séjén Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe