imah » LAIN » Service Musik YouTube urang dikabarkan Gets a Nami sarta $ 10 a Tag Bulan Harga

Service Musik YouTube urang dikabarkan Gets a Nami sarta $ 10 a Tag Bulan Harga


AlertMe
[Ad_1]
VentureBeat ngalaporkeun "layanan musik premium anyar situs video Google-milik YouTube urang bakal tétéla disebut" YouTube Musik Key, "nurutkeun ngalaporkeun ti Polda Android.".

[Ad_2]
AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)