imah » 2014 NAB Tembongkeun » ZEISS Compact ngadeukeutkeun lénsa Nyadiakeun kalenturan na Performance di #NABShow Wrap Up

ZEISS Compact ngadeukeutkeun lénsa Nyadiakeun kalenturan na Performance di #NABShow Wrap Up


AlertMe

ZEISS lénsa dipikaterang pikeun pagelaran stellar mutlak dina dunya élmu optik, sareng ayeuna kalayan sékrési anyar-anyar ieu CZ.2 70-200mm T / 2.9 jeung lenses 28-80mm Compact ngadeukeutkeun ZEISS nu neraskeun tradisi maranéhanana kaunggulan! The Compact ngadeukeutkeun CZ.2 garis nu kompak, serbaguna, sarta siap pikeun 4K, komo nawiskeun sinyalna full-pigura. Ukuran jeung beurat lenses ieu nyieun hiji pilihan sampurna pikeun aplikasi handheld na Steadicam. The cine-gaya perumahan ngamungkinkeun pikeun pamakéan sistem nurutan-fokus nu mere Anjeun rupa-rupa pilihan kreatif! The lenses zum nu sampurna warna-loyog kana standar ZEISS na anu idéal pikeun pilem-kualitas luhur, fitur film na documentaries.

Di dieu téh katingal di tanggal teknis lambar:

Data téknis

Ci ngadeukeutkeun CZ.2
rentang apertureT 2.9 ka T 22T 2.9 ka T 22T 2.9 ka T 22
rentang fokus15-30 mm70-200 mm28-80 mm
Tutup fokus jarak (1)0.55 m / 1'10 "1.52 m / 5 ′0.83 m / 2'8 ″
sudut horizontal of view   
Full-kotakna (2)100-62 °29-10 °66-25 °
Piara-H (3)90-54 °24-9 °57-21 °
super 35 (4)79-46 °20-7 °48-18 °
35 normal (5)72-41 °18-6 °43-16 °
Piara-C (6)73-42 °18-6 °43-16 °
MFT (7)59-33 °14-5 °34-12 °
panjang (8)198 mm / 9.92 ″250 mm / 9.84 ″196 mm / 7.72 ″
diaméterna hareup114 mm / 4.49 ″95 mm / 3.7 ″95 mm / 3.7 ″
beurat2.6 kg / lbs 5.72.8 kg / lbs 6.22.5 kg / lbs 5.5
 
  1. Tutup jarak fokus diukur tina pesawat gambar
  2. Sudut pandang anu horisontal pikeun apertur kaméra bingkai lengkep (rasio aspek 1: 1.5, diménsi 36 mm x 24 mm / 1.42 ″ x 0.94 ″)
  3. Sudut sudut pandang pikeun apertur kaméra APS-H (rasio aspek 1: 1.81, diménsi 30.2 mm x 16.7 mm / 1.19 ″ x 0.66 ″)
  4. Sudut sudut pandang pikeun apertur kaméra ANSI Super 35 Jempé (rasio aspek 1: 1.33, dimensi 24.9 mm x 18.7 mm / 0.98 ″ x 0.74 ″)
  5. Sudut sudut pandang pikeun apertur kaméra normal 35 Akademi (rasio aspek 1: 1.37, dimensi 22 mm x 16 mm / 0.87 ″ x 0.63 ″)
  6. Sudut sudut pandang pikeun apertur kaméra APS-C (rasio aspek 1: 1.50, dimensi 22.3 mm x 14.9 mm / 0.88 ″ x 0.59 ″)
  7. Sudut sudut pandang pikeun apertur kaméra Micro 4/3 (MFT) (rasio aspek 1: 1.33, dimensi 17.3 mm x 13 mm / 0.68 ″ x 0.51 ″)
  8. Hareup kana PL Gunung flange

The lenses zum lightweight na ci Fitur hiji rojongan ditukeurkeun sistem Gunung PL, ef, F, MFT, sarta E ningkatna), kitu ogé, sinyalna pigura Full (36 x 22mm), No fokus Mimidah leuwih rentang zum, Cine-gaya perumahan, bentukna sirkular Iris, suprési flare Agung, calibrated skala fokus, kamampuhan 4K, sarta sakumaha saméméhna nyatakeun saméméhna anu Colormatched kalayan sagala ZEISS Perdana lenses! Mun anjeun resep mun leuwih jéntré ngeunaan kualitas gambar tina ZEISS lenses ngadeukeutkeun ci lalajo reels demo ieu: www.zeiss.com/camera-lenses /en_de/cine_lenses/compact_lenses/compact_zoom.html#escape–show-reel-

Teh Tien Juara 2013 lamun Desain Award sarta 2013 Best IBC Award - Baris ZEISS Compact Zoom pasti produk kelas luhur ti pabrik kelas luhur! Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka halaman wéb ZEISS Camera and Cine Lensa di www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/home.html

Pikeun sakabéh nepi anjeun kana informasi menit dina 2014 NAB Tembongkeun warta, NAB Tembongkeun Cakupan, sareng Berita Téknik Panyiaran pastikeun tetep "terang" sareng Broadcast Beat Magazine!

 


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi
tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)