imah » 2014 NAB Tembongkeun » ZEISS Compact ngadeukeutkeun lénsa Nyadiakeun kalenturan na Performance di #NABShow Wrap Up

ZEISS Compact ngadeukeutkeun lénsa Nyadiakeun kalenturan na Performance di #NABShow Wrap Up


AlertMe

ZEISS lenses anu dipikawanoh pikeun pagelaran stellar mutlak di dunya élmu optik, sarta ayeuna ku Kaluaran panganyarna tina CZ.2 70-200mm T / 2.9 jeung lenses 28-80mm Compact ngadeukeutkeun ZEISS nu neraskeun tradisi maranéhanana kaunggulan! The Compact ngadeukeutkeun CZ.2 garis nu kompak, serbaguna, sarta siap pikeun 4K, komo nawiskeun sinyalna full-pigura. Ukuran jeung beurat lenses ieu nyieun hiji pilihan sampurna pikeun aplikasi handheld na Steadicam. The cine-gaya perumahan ngamungkinkeun pikeun pamakéan sistem nurutan-fokus nu mere Anjeun rupa-rupa pilihan kreatif! The lenses zum nu sampurna warna-loyog kana standar ZEISS na anu idéal pikeun pilem-kualitas luhur, fitur film na documentaries.

Di dieu téh katingal di tanggal teknis lambar:

Data téknis

Ci ngadeukeutkeun CZ.2
rentang aperture T 2.9 ka T 22 T 2.9 ka T 22 T 2.9 ka T 22
rentang fokus 15-30 mm 70-200 mm 28-80 mm
Tutup fokus jarak (1) 0.55 m / 1'10 " 1.52 m / 5 ' 0.83 m / 2'8 "
sudut horizontal of view
Full-kotakna (2) 100-62 ° 29-10 ° 66-25 °
Piara-H (3) 90-54 ° 24-9 ° 57-21 °
super 35 (4) 79-46 ° 20-7 ° 48-18 °
35 normal (5) 72-41 ° 18-6 ° 43-16 °
Piara-C (6) 73-42 ° 18-6 ° 43-16 °
MFT (7) 59-33 ° 14-5 ° 34-12 °
panjang (8) 198 mm / 9.92 " 250 mm / 9.84 " 196 mm / 7.72 "
diaméterna hareup 114 mm / 4.49 " 95 mm / 3.7 " 95 mm / 3.7 "
beurat 2.6 kg / lbs 5.7 2.8 kg / lbs 6.2 2.5 kg / lbs 5.5
  1. Tutup jarak fokus diukur tina pesawat gambar
  2. sudut horizontal of view pikeun aperture full-pigura kaméra (aspék rasio 1: 1.5, dimensi 36 mm x 24 mm / 1.42 "x 0.94")
  3. sudut horizontal of view pikeun hiji kaméra aperture Piara-H (aspék rasio 1: 1.81, dimensi 30.2 mm x 16.7 mm / 1.19 "x 0.66")
  4. sudut horizontal of view pikeun hiji kaméra ANSI Super 35 rehe aperture (aspék rasio 1: 1.33, dimensi 24.9 mm x 18.7 mm / 0.98 "x 0.74")
  5. sudut horizontal of view pikeun kaméra Normal 35 Akademi aperture (aspék rasio 1: 1.37, dimensi 22 mm x 16 mm / 0.87 "x 0.63")
  6. sudut horizontal of view pikeun hiji kaméra Piara-C aperture (aspék rasio 1: 1.50, dimensi 22.3 mm x 14.9 mm / 0.88 "x 0.59")
  7. sudut horizontal of view pikeun Micro 4 / 3 (MFT) kaméra aperture (aspék rasio 1: 1.33, dimensi 17.3 mm x 13 mm / 0.68 "x 0.51")
  8. Hareup kana PL Gunung flange

The lenses zum lightweight na ci Fitur hiji rojongan ditukeurkeun sistem Gunung PL, ef, F, MFT, sarta E ningkatna), kitu ogé, sinyalna pigura Full (36 x 22mm), No fokus Mimidah leuwih rentang zum, Cine-gaya perumahan, bentukna sirkular Iris, suprési flare Agung, calibrated skala fokus, kamampuhan 4K, sarta sakumaha saméméhna nyatakeun saméméhna anu Colormatched kalayan sagala ZEISS Perdana lenses! Mun anjeun resep mun leuwih jéntré ngeunaan kualitas gambar tina ZEISS lenses ngadeukeutkeun ci lalajo reels demo ieu: www.zeiss.com/camera-lenses /en_de/cine_lenses/compact_lenses/compact_zoom.html#escape-show-reel-

Teh Tien Juara 2013 lamun Desain Award sarta 2013 Best IBC Award - garis ZEISS Compact ngadeukeutkeun geus pasti mangrupa produk kelas luhur ti produsén kelas luhur! Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka di kamera ZEISS na Cine lenses ramatloka di www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/home.html

Pikeun sakabéh nepi anjeun kana informasi menit dina 2014 NAB Tembongkeun warta, NAB Tembongkeun Sinyalna, sarta Broadcast Téknik News pastikeun tetep "di kenal" jeung Broadcast Darso Magazine!


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019