imah » wartos » Nol Divisi pikeun Fitur Boxx TV di Media Production Show

Nol Divisi pikeun Fitur Boxx TV di Media Production Show


AlertMe

London, Inggris - 30 Méi 2019 - Pangiriman vidéo nirkabel berbasis London sunda spesialis, Divisi Nol, dinten ngumumkeun yén bakal mimiti ditingal dina Media Produksi Médi, lumangsung ti 11-12 June 2019 di Olympia London.

On Stand 112 Zero Division bakal sacara éksklusif nyarésakeun solusi nirkabel anu kinarya luhur ti Boxx TV, Anu panyadia supados solusi microwave digital inovatif ka industri siaran.

Wawakil Boxx TV ogé bakal disayogikeun dina stand Zero Division pikeun méré kamampuan tambah pikeun diskusi anu langkung jero dina langkung seueur kauntungan pikeun produk Boxx TV.

Manager Zero Division Operations Manager Lukasz Malankowski ngadawuh: "The Media Production Show mangrupakeun kasempetan anu saé kanggo urang miluan professional anu damel di pasar pre-produksi, produksi, pos sareng distribusi eusi sareng nampik sababaraha solusi tina Boxx TV hirup leuwih gampang, langkung produktif, sareng langkung nguntungkeun. "

Diantara produk anu aya dina acara tina Boxx TV, opat baris ningkat panggung tengah dina ngadeg Divisi Zero, diantarana:

Boxx Atom mangrupakeun-pagelaran tinggi HD sistem nirkabel anu nyadiakeun larutan transmisi gelombang mikro gelombang enol-leutik dina bingkungan leutik sareng cahya pisan.

nu Boxx Meridian Sistim parantos parantos dirancang kalayan kajebatan sinyal dina kapikiran. Nol-reureuh HD link nyadiakeun saluran 26 di 20MHz pikeun ngaleutikan résiko tina gangguan WiFi sareng anu idéal pikeun siaran layar badag, tungtutan titik-titik, upacara pangajén, sareng acara live lianna.

nu Boxx Tally Ngan nyaéta sistem kontrol ukur Tally nirkabel basajan jeung béaya rendah, anu ngajalankeun sahiji 868MHz atanapi 914MHz nganggo saluran frekuensi 10 anu béda.

Sistim Telemetry Nirkabel pinuh mangrupa sistem kontrol kaméra anu dirancang pikeun pamakéan sareng kaméra nirkabel. Beroperasi dina 2.4GHz bandéra bébas sadunya, sistem ieu idéal pikeun dipaké dina studio, stadion, arena sareng tempat anu lian.

CEO TV Boxx Darrell Bilton ngadawuh: "Urang anu gumbira mah di Divisi Zero parantos milih ngamangpaatkeun pisibilitas anu dibayangkeun ku némbongan solusi Boxx TV dina acara anu profésional sapertos anu réa pisan dihadiran. Simkuring pisan ngarepkeun bagikeun kaahlian nirkabel masing-masing sareng utusan MPS sareng sasama paméran. "

###

Ngeunaan Boxx TV
Boxx TV nyadiakeun sauntuyan solusi microwave digital inovatif ka industri siaran. Marengan bisnis inti jualan produk, division konsultan perusahaan nyadiakeun solusi pikeun langganan anu peryogi jasa anu dipasangkeun ka kabutuhan individuna. Kanggo inpo nu leuwih lengkep buka www.boxx.tv

Ngeunaan Divisi Nol
Divisi Zero khusus ngahususkeun ngewa solusi nirkabel video transmisi sareng nyadiakeun jasa rékayasa sareng konsultasi ngaoptimalkeun pangalaman sareng hasil pangantenna. Divisi Zero dijieun pikeun ngajantenkeun pausahaan anu peryogi solusi transmisi nirkabel pikeun meryogikeun parabot kualitas anu hadé dina ékonomi nalangsara hijian anggaran. Kanggo inpo nu leuwih lengkep buka www.zerouk.com

Pencét Kontak
Page Melia PR
Fiona Blake
Tel: + 44 (0) 7990 594555
surélék: [EMAIL PROTECTED]


AlertMe

Page Melia PR

Ku koléktif ngeunaan pangalaman taun ampir 40 'gawe dina Hubungan Public, Page Melia PR henteu ngan agénsi PR sejen.

Di dieu, dedicated, tim kami informatif sarta gairah resep nempo hal béda pikeun mastikeun voices klien kami 'anu uninga. Kami innovating sabaraha surat anjeun nu dibagikeun.

Ngaliwatan strategi Marketing sarta PR Kandungan praktis kami forgo nu kosong 'PR nyarita' na delve lempeng kana haté isu, fokus dina stimulating artikel kapamimpinan pamikiran, studi kasus na tulisan blog.

Henteu ngan urang dianggo barengan pamingpin, influencers na makers kaputusan nyorot isu mangaruhan tur transforming industri urang, urang oge boga hubungan kuat ku wartawan, rai na publikasi mun nyieun eusi klien hoyong ngabahas - jeung pamiarsa hoyong baca.